Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Φωτιά» με στρινγκ μαγιό… δαμάζει τα κύματα – Απίθανα οπίσθια, ούτε στο Survivor! (VIDEO)

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Φωτιά» με στρινγκ μαγιό... δαμάζει τα κύματα - Απίθανα οπίσθια, ούτε στο Survivor! (VIDEO)

Προκάλεσε ταραχή

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έχει εξαιρετικό κορμί με εντυπωσιακές αναλογίες, ξέρει να προκαλεί και πάντα καταφέρνει να δημιουργήσει ντόρο γύρω από το όνομά της. Ακόμα και στον Άγιο Δομίνικο το πέτυχε.

Εμφάνιση «βόμβα» έκανε το μοντέλο και ηθοποιός Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία… τρέλανε τους πάντες με το βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Η πρώην παίκτρια του Survivor βρίσκεται για διακοπές αυτές τις ημέρες και δεν σταματάει να ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο. Το βίντεο όμως με στρινγκ μαγιό μέσα στην θάλασσα… προκάλεσε ταραχή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nafsika (@nafsika_pan)

Υπενθυμίζεται πως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε, στις αρχές Ιουλίου, στη Νάνσυ Παραδεισανού και την κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» με αφορμή τη συμμετοχή στην παράσταση «Τι φάση πάλι ρε;» στο θέατρο Άλσος. Μεταξύ άλλων, η καλλονή ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, τον επερχόμενο γάμο με τον Κώστα Πηλαδάκη και την γνωριμία με τα παιδιά του.

Πιο συγκεκριμένα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δήλωσε χαρακτηριστικά πως «θα πω ότι, επειδή τρέχω πάρα πολύ, δεν έχω ξεκινήσει με τις ετοιμασίες και δεν έχω ορίσει ημερομηνία γάμου. Δεν έχω κάνει τίποτα και θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο κατά πάσα πιθανότητα. Ποτέ δεν ήμουν η κλασική κοπέλα που θα ονειρευόταν τον γάμο της, «πότε θα παντρευτώ» και τα λοιπά. Δεν έχω και την ανάγκη αυτή, είπαμε απλά να το κάνουμε».

«Δεν προετοίμαζα την γνωριμία με τα παιδιά του συντρόφου μου. Να πω την αλήθεια το έκανε εκείνος με έναν τόσο ωραίο και γλυκό τρόπο όπου δεν με έφερε καθόλου σε δύσκολη θέση. Εν τω μεταξύ τα παιδιά είναι εξαίρετα οπότε είμαστε πάρα πολύ φίλοι και είναι και μεγάλα».

«Εγώ σαν Ναυσικά είμαι πάρα πολύ φιλελεύθερο ον και δεν μου αρέσει γενικά να περιορίζω τους ανθρώπους ούτε να είμαι υπερπροστατευτική. Όταν γίνω μανούλα, όμως, δεν ξέρω γιατί άλλα λες πριν και άλλα λες όταν αποκτήσεις τα παιδιά» πρόσθεσε, ακόμα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ.