Έλενα Κρεμλίδου: Ίσα ίσα κρατούσε το στήθος της το σουτιέν – Παραλίγο να… ξεφύγει (ΦΩΤΟ)

Έλενα Κρεμλίδου: Ίσα ίσα κρατούσε το στήθος της το σουτιέν - Παραλίγο να... ξεφύγει (ΦΩΤΟ)

Σέξι φωτογράφιση

«Βροχή» έπεσαν τα likes και τα σχόλια κάτω από τη νέα ανάρτηση που έκανε η Έλενα Κρεμλίδου στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram.

Αν και παραμένει ενεργή στα social media, η Έλενα Κρεμλίδου δεν ανεβάζει καθημερινά posts δίνοντας με το «σταγονόμετρο» αυτό που θέλουν να δουν οι ακόλουθοί της και οι θαυμαστές της στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Στις νέες φωτογραφίες που ανέβασε λοιπόν, η ίδια ποζάρει με σέξι και χαλαρή, συγχρόνως, διάθεση στον φωτογραφικό φακό, φορώντας ένα μικροσκοπικό τοπ που θυμίζει σουτιέν με το στήθος της να… κρατιέται ίσα ίσα και να κάνει τη φαντασία να… οργιάσει.

Και ενώ η Έλενα Κρεμλίδου έχει δεχθεί πολλά σχόλια για το σώμα της, εντυπωσιάζει τους ακολούθους της με το καλλίγραμμο κορμί της.

Μπορεί όταν είχε μπει στο Survivor, να είχε λάβει πολλά αρνητικά σχόλια για τα παραπάνω κιλά αλλά μόλις βγήκε ενέταξε τη διατροφή και τη γυμναστική στο πρόγραμμά της και το κορμί της τώρα τα «σπάει». Μάλιστα, το μοντέλο «γκρέμισε» το ελληνικό διαδίκτυο και κέρδισε τις εντυπώσεις ξανά με τις πόζες της στην πισίνα.