Αθηνά Χρυσαντίδου: «Κόλαση» οι ΦΩΤΟ της σε σκάφος – Ποζάρει τόπλες, μόνο με μια φέτα καρπούζι στα χέρια!

Αθηνά Χρυσαντίδου: «Κόλαση» οι ΦΩΤΟ της σε σκάφος - Ποζάρει τόπλες, μόνο με μια φέτα καρπούζι στα χέρια!

Σούπερ σέξι η Αθηνά Χρυσαντίδου

«Θέλεις;» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε η Αθηνά Χρυσαντίδου στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram όπου ποζάρει τόπλες, αγκαλιά με μια φέτα καρπούζι.

Η όμορφη Αθηνά μας έχει συνηθίσει σε σέξι φωτογραφίες αλλά αυτή τη φορά ανέβασε επικίνδυνα τη… θερμοκρασία με την πρώην παίκτρια του Power of Love και τραγουδίστρια να ποζάρει πάνω σε σκάφος, ενώ απολαμβάνει τις διακοπές της μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η Αθηνά Χρυσαντίδου ξεχώρισε στο Power of Love

H Αθηνά Χρυσαντίδου ήταν μία από της παίκτριες του Power Of Love του reality που υποσχόταν να βρει στους παίκτες τον έρωτα της ζωής τους και δεν είναι η πρώτη φορά που αναφερόμαστε στη συγκεκριμένη παίκτρια. Για την Αθηνά δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε reality αναζήτησης συντρόφου! Η ίδια είχε δημιουργήσει σάλο γύρω από την πραγματική της ηλικία κι επίσης αίσθηση είχε προκαλέσει η παρακάτω είδηση: Με ποιον πασίγνωστο τραγουδιστή έβγαινε η παίκτρια του Power Of Love;

Το 2016 συμμετείχε -και μάλιστα στην πρεμιέρα- ενός πολύ γνωστού show με παρόμοιο θέμα, στην ηλικία των 18 ετών. Στο Power Of Love το 2018 δήλωνε 19.

Όμως η Αθηνά έχει περάσει και από άλλο ριάλιτι, ακόμα παλιότερα. Τι ηλικία δήλωνε τότε; Η Αθηνά το 2015, είχε κάνει και το πέρασμα της από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Parole» στην οποία πάλι δήλωνε 19 χρονών!

Σύμφωνα με το Youweekly.gr, άτομο από το κοντινό περιβάλλον της Αθηνάς Χρυσαντίδου είχε δηλώσει: «Εγώ ξέρω ότι είναι… 24 χρονών! Τώρα τι να σας πω, ούτε εγώ είμαι σίγουρος με αυτό με όλα αυτά που ακούω! Μπορεί να είναι και παραπάνω…» αν και συμμαθήτριά της είχε πει: « Παιδιά, βλακείες, 19 είναι όντως η κοπέλα. Στο ίδιο σχολείο ήμασταν και ξέρω και τη μαμά της. Είναι μικρότερη και μισό χρόνο. Δεν είναι 24! Παλιά μάλλον δήλωνε 19 γιατί ντρεπόταν να πει ότι είναι τόσο μικρή. Και είναι λογικό, το έπαιζε μεγαλύτερη!».