Κατερίνα Στικούδη: Το «τούρλωσε» στα σοκάκια της Σαντορίνης – Στήθηκε με ψηλοτάκουνα και «καυτό» μπικίνι (ΦΩΤΟ)

Κατερίνα Στικούδη: Το «τούρλωσε» στα σοκάκια της Σαντορίνης - Στήθηκε με ψηλοτάκουνα και «καυτό» μπικίνι (ΦΩΤΟ)

Στα καλύτερά της η Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε μερικές σέξι φωτογραφίες της στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Και είναι κάτι που είχαμε πολύ καιρό να δούμε από την Κατερίνα Στικούδη. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε λοιπόν, η ίδια ποζάρει στη Σαντορίνη με σούπερ αποκαλυπτικό μαγιό που αναδεικνύει τέλεια τις απίστευτες καμπύλες της ενώ φοράει και ψηλοτάκουνα, τονίζοντας τέλεια την πίσω όψη της. Και όπως ήταν φυσικό, σχόλια και likes έπεσαν «βροχή».

Κατερίνα Στικούδη: Το «τούρλωσε» στα σοκάκια της Σαντορίνης - Στήθηκε με ψηλοτάκουνα και «καυτό» μπικίνι (ΦΩΤΟ)

Πάντως, η Κατερίνα Στικούδη είναι στην καλύτερη της φάση πέρα από την προσωπική της ζωή, και στα επαγγελματικά της.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, την Κριστίνα Αγκιλέρα, αλλά και το ντουέτο με τη Γαλλίδα σταρ, La Zarra.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» αναφέρθηκε αρχικά στο «Evidemment», το τραγούδι της με τη La Zarra που εκπροσώπησε τη χώρα της στη Eurovision του 2023. «Ήταν κάτι πολύ όμορφο, ειλικρινά. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Είναι ένα τραγούδι που με το που το άκουσα για πρώτη φορά, μου άρεσε πάρα πολύ. Έπρεπε να πάει καλύτερα, η αλήθεια είναι» ανέφερε.

Στη συνέχεια, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της αναφορικά με τη συμμετοχή της ως opening act στη μεγάλη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα για το φετινό Europride που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στη Μάλτα, δηλώνοντας: «Φυσικά και έχω άγχος, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα, αλλά είμαι συγκεντρωμένη, θέλω να παρουσιάσω κάτι πολύ όμορφο. Έχουμε ετοιμάσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, πολύ ωραίες χορογραφίες, φανταστικά κοστούμια».