Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της «ζάλισε» όλη τη Μύκονο (ΦΩΤΟ)

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της «ζάλισε» όλη τη Μύκονο (ΦΩΤΟ)

Βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Στάθη Σχίζα

Στη Μύκονο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η εκρηκτική ξανθιά περνάει όμορφες στιγμές παρέα με φίλους, ενώ χθες δεν έλειψαν και οι… αμήχανες συναντήσεις.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Στάθη Σχίζα στα Ματογιάννια, ωστόσο, δεν αντάλλαξαν ούτε ένα βλέμμα μεταξύ τους.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέβασε μάλιστα, και μια φωτογραφία στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα μακρύ φόρεμα. Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της ζάλισε, σίγουρα, όλη τη Μύκονο!

Δεν αντάλλαξε ούτε βλέμμα με τον Σχίζα στα Ματογιάννια η Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρίσκεται στο νησί των ανέμων μαζί με τον φίλο της, Πάνο Μυλωνά, ενώ ο Στάθης Σχίζας είναι φιλοξενούμενος του συμπαίκτη του στο ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Μύκονο.

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε το πρώην ζευγάρι έξω από γνωστό μπαρ στα Ματογιάννια και μάλιστα σε απόσταση… αναπνοής.

Ωστόσο, όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, ο Στάθης Σχίζας πέρασε πίσω από την πλάτη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, χωρίς να ρίχνει ούτε βλέμμα.

Εκείνη την στιγμή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνομιλούσε με τον φωτογράφο Νίκο Ζώτο, ενώ και ο Γιώργος Ασημακόπουλος έκανε μια στάση προκειμένου να τη χαιρετήσει.