Αυτό είναι το διάσημο ζευγάρι που αποκάλεσε τον David και τη Victoria Beckham «ρουφιάνους»

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δίνει «στεγνά» τη Βικτόρια-«Εκείνη πλένεται, από καιρό σε καιρό».

Τι αποκάλυψε το δημοσίευμα της Daily Mail

Όταν η σύζυγος πλέον του Πρίγκιπα Harry, Meghan Markle, πρωτοπήγε στη Μεγάλη Βρετανία τα δύο ζευγάρια ανέπτυξαν μια στενή φιλία και μάλιστα οι Beckham’s παραβρέθηκαν και στο γάμο του Harry και της Meghan.

Σύμφωνα όμως με τη Daily Mail η φιλία τους δοκιμάζεται και οι σχέσεις τους δεν είναι πλέον καλές, καθώς αφ’ενός ο Harry και η Meghan δεν ήταν καλεσμένοι στο γάμο του Brooklyn Beckham με τη Nicola Peltz ούτε στο ντεμπούτο του Lionel Messi στην ομάδα του David Beckham, την Inter Miami, όπως άλλοι celebrities (Kim Kardashian, Serena Williams κ.α.)

Ο λόγος που τα δυο ζευγάρια ήρθαν σε ρήξη είναι ότι ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, πίστευαν ότι ο David και η Victoria Beckham διέρρεαν πληροφορίες γι’ αυτούς.

Μάλιστα όταν ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex είπαν αυτό στον David Beckham κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής τους επικοινωνίας, τον έκαναν έξαλλο με πηγή από το περιβάλλον του πρώην ποδοσφαιριστή και της σχεδιάστρια μόδας να λέει πως «Ο David και η Victoria ήταν πολύ υποστηρικτικοί όταν η Meghan πήγε στη Βρετανία. Είναι απίθανο να τα ξαναβρούν»