Πόλη Μαλλιωτάκη: Πήγε στη θάλασσα και τα… πέταξε όλα – Οι τόπλες πόζες που κάνουν θραύση! (ΦΩΤΟ)

Πόλη Μαλλιωτάκη: Πήγε στη θάλασσα και τα... πέταξε όλα - Οι τόπλες πόζες που κάνουν θραύση! (ΦΩΤΟ)

Λατρεύει να επιδεικνύει το σώμα της

Μεγάλη είναι η αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση που έχει η Πόπη Μαλλιωτάκη τα τελευταία χρόνια.

Στις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram η Πόπη Μαλλιωτάκη δείχνει στους ακολούθους της πώς περνάει τον χρόνο της το καλοκαίρι.

Και ενώ λατρεύει να επιδεικνύει το σώμα της με τα μαγιό που επιλέγει, σε μια της ανάρτηση φαίνεται πως πήγε στην παραλία και τα… πέταξε όλα έξω, ποζάροντας τόπλες ενώ τη χτυπούν τα κύματα.

«Ερημικά και ξέγνοιαστα. Μπλε: το χρώμα του καθαρού ουρανού και της βαθιάς θάλασσας» έγραψε η Πόπη Μαλλιωτάκη στο post της.

«Το σώμα μου είναι σαν έφηβης, βάζω κάτω 20άρες άμα λάχει»

Για την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και τις φωτογραφίες που αναρτά στο Instagram, είχε μιλήσει η Πόπη Μαλλιωτάκη στο Happy Day, τον περασμένο μήνα.

«Με κατηγορούν πως στις φωτογραφίες μου βάζω φίλτρα κι ότι έχω κάνει πλαστικές. Το σώμα μου είναι σαν έφηβης. Δεν μεγαλώνω ποτέ. Δεν τρώω, μόνο ένα γιαούρτι το βράδυ. Έχω κάνει πλαστική σε κοιλιά και στήθος. Μίκρυνα το στήθος μου ένα νούμερο. Στο πρόσωπο δεν έχω κάνει κάτι, αλλά άμα χρειαστεί, θα το κάνω. Είμαι υπέρ των πλαστικών», δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Στο Instagram δίνω σημασία στο σώμα και βάζω κάτω 20άρες άμα λάχει. Άμα γδυθώ στην παραλία, δεν έχω να ζηλέψω τίποτα από 20άρες», πρόσθεσε.

Επίσης, σε άλλη της συνέντευξη, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια, αποκαλύπτοντας πως οι γονείς της είχαν πάει μετανάστες στη Γερμανία κι εκείνη μεγάλωσε με τη γιαγιά και τον παππού της.

Τον πρώτο της σύζυγο τον γνώρισε σε νυχτερινό κέντρο, όταν ήταν φαντάρος. Το ζευγάρι χώρισε όταν η κόρη τους ήταν 4 ετών, με την Πόπη Μαλλιωτάκη να δηλώνει πως ένιωθε τύψεις όταν την άφηνε για να πάει στη δουλειά. «Η σχέση μου με την κόρη μου είναι καλύτερη τώρα. Δεν έχει επαφές με τον πατέρα της», είπε.

Η γνωριμία της με τον Μπάμπη Λαζαρίδη, τον ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων που δολοφονήθηκε το 2008, έγινε στη Γερμανία και όπως είπε ήταν έρωτας από το πρώτο δευτερόλεπτο. «Την ήμερα που γνώρισα τον Μπάμπη ήταν μαζί μου ο σύζυγός μου. Βλέπω τον Μπάμπη στον ύπνο μου και μου ζητάει φαγητό», αποκάλυψε. Η Πόπη Μαλλιωτάκη ανέφερε πως ο χωρισμός την πλήγωσε πολύ, ενώ αποκάλυψε πως δεν θα έκανε άλλο γάμο.