Ελευθερία Ελευθερίου: Οι σκαφάτες διακοπές με συμπαίκτη της από το Survivor – Είναι αχώριστοι! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Ελευθερία Ελευθερίου: Οι σκαφάτες διακοπές με συμπαίκτη της από το Survivor - Είναι αχώριστοι! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Έχει γεμίσει το Instagram με φωτογραφίες τους

Μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στη Σαντορίνη επέλεξε να περάσει και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μετά και το τέλος του Survivor All Star στο οποίο και συμμετείχε, θέλησε λίγο να αποφορτιστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της.

Έτσι λοιπόν, βρέθηκε στο πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί και δεν σταμάτησε να μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα από εκεί, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Και δεν είναι μόνη αφού μαζί της έχει έναν συμπαίκτη της από το Survivor καθώς οι δύο τους έχουν αναπτύξει μια πολύ όμορφη φιλία και όπως φαίνεται, είναι αχώριστοι. Και δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Οι δυο τους ανεβάζουν πολλά stories στο Instagram από τις διακοπές τους, με αρκετά χιουμοριστικά βίντεο. Σε ένα από τα κλιπ που ανέβασε ο Πατρινός πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, δείχνει την τραγουδίστρια μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διαμένουν, να κρατά μία περούκα στα χέρια της.

«Instagram vs Reality. Αγάπη μου πού είσαι ψυχούλα μου;» ακούγεται να λέει ο Γιώργος Ασημακόπουλος, καθώς την περίμενε να ετοιμαστεί.

«Μην μιλάς δεν είναι απαραίτητο, πάω να βάλω τα μαλλιά μου» του απάντησε η Ελευθερία Ελευθερίου, ξεσπώντας σε γέλια.

Επίσης, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, η Ελευθερία Ελευθερίου θέλησε να προκαλέσει απανωτά εγκεφαλικά με τη νέα της ανάρτηση στους διαδικτυακούς της φίλους!

Και αυτό μιας και η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα σύντομο άλμπουμ εικόνων στην οποία τον πρώτο λόγο έχει το λευκό της μπικίνι, το οποίο αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Σε ένα καρέ εξ αυτών, δε, το πάνω μέρος του μαγιό λείπει και η Ελευθερία Ελευθερίου απλώνει αμέριμνη το πουκάμισο της.

«Καύσωνας» από likes προκλήθηκε σε λίγη ώρα για την Ελευθερία Ελευθερίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram…