Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Φέτες» η παρουσιάστρια – Ποζάρει με μπικίνι στη θάλασσα, μετρήσαμε τους κοιλιακούς της και… πάθαμε (ΦΩΤΟ)

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Φέτες» η παρουσιάστρια - Ποζάρει με μπικίνι στη θάλασσα, μετρήσαμε τους κοιλιακούς της και... πάθαμε (ΦΩΤΟ)

Το μπικίνι που επέλεξε, αναδεικνύει τέλεια το καλλίγραμμο σώμα της

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram που ενθουσίασε τους θαυμαστές της.

Πρόκειται για ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο όπου η παρουσιάστρια ποζάρει μέσα στη θάλασσα και δείχνει το καλλίγραμμο σώμα της. Ειδικότερα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στο Instagram, στο οποίο δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, τα projects της και δίνει συμβουλές για καλύτερη ζωή και ευεξία στους διαδικτυακούς της φίλους.

Μέσα βέβαια στις δημοσιεύσεις της υπάρχουν και φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει με μπικίνι, και άκρως καλοκαιρινή διάθεση, εμπνέοντας τις θαυμάστριές της για τα επόμενα beach looks τους.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου φόρεσε ένα μπικίνι με ιδιαίτερο μοτίβο και χρώματα που θυμίζουν καλοκαίρι. Κρατά δύο ποτά στα χέρια της και χαμογελά στην κάμερα ενώ το τοπίο παραπέμπει σε κάποιο νησί. Η ίδια δεν αποκάλυψε σε ποια τοποθεσία τραβήχτηκε η εν λόγω φωτογραφία αλλά το τοπίο μας θύμισε Χαλκιδική.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Καλή εβδομάδα σε όλους εμάς που μάθαμε να χαμογελάμε από το πρώτο φως της ημέρας. Που βλέπουμε την ευκαιρία στη δυσκολία. Το μάθημα στην αποτυχία. Και την ευγνωμοσύνη στο κάθε ηλιοβασίλεμα» και οι διαδικτυακοί της φίλοι σχολίασαν τη δημοσίευσή της με τα πιο θερμά τους λόγια τονίζοντας πως έχει ένα απίστευτα γεροδεμένο και εντυπωσιακό σώμα.