Emilia Vodos: Η σεξοβόμβα του Μy Style Rocks «ονειρεύεται» να γίνει παρουσιάστρια! (VIDEO)

Emilia Vodos: Η σεξοβόμβα του Μy Style Rocks «ονειρεύεται» να γίνει παρουσιάστρια! (VIDEO)

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μίλησε για όλα

Την Emilia Vodos συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μίλησε για τον τελικό του ριάλιτι μόδας, για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, ενώ τόνισε πως δεν θα πήγαινε σε πάνελ, παρά μόνο αν αναλάμβανε την θέση της παρουσιάστριας.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα είμαι το πιο viral κορίτσι που έχει περάσει ποτέ από το My Style Rocks. Μοναδική εμπειρία, θα την έκανα ξανά και ξανά από την αρχή», είπε αρχικά η Emilia Vodos και συνέχισε: «Ήθελα πολύ να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε. Δεν με ενόχλησε καθόλου, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την Όλγα, είμαι χαρούμενη και για εμένα που έκανα όλα αυτά, που απέκτησα αυτό το υπέροχο κοινό και από εδώ και πέρα συνεχίζουμε δυναμικά».

«Δεν έχω μετανιώσει καθόλου για την επίδειξη πλούτου που έκανα, γιατί αυτές είναι και οι ατάκες που με ανέδειξαν και έγιναν viral. Είμαι πολύ χαρούμενη για όσα έγιναν εκεί μέσα», εξήγησε στη συνέχεια η Emilia Vodos.

Σχετικά με το αν θα ήθελε να ασχοληθεί με την τηλεόραση, η Emilia Vodos ανέφερε: «Θα προτιμούσα να παρουσιάζω το My Style Rocks, παρά να είμαι στην κριτική επιτροπή. Ο ρόλος της παρουσιάστριας είναι πιο εύκολος, διότι ξέρω πολύ καλά τι συμβαίνει εκεί μέσα. Σε πάνελ θα πήγαινα μόνο ως παρουσιάστρια ή συμπαρουσιάστρια, όχι στο υπόλοιπο πάνελ. Δεν πρόκειται να καθόμουν να σχολιάσω, δεν θα το κάνω εγώ αυτό. Το έκανα στο My Style Rocks, σχολίαζα, έκρινα, αλλά τώρα στην έξω στη ζωή μου θέλω να είμαι χαλαρή και όπως θέλω εγώ».