Ποια Παναγιώταρου; Ο Σχίζας την ξέχασε και έπεσε στην αγκαλιά της Σοφιάννας Αβραμάκη! (ΦΩΤΟ)

Ποια Παναγιώταρου; Ο Σχίζας την ξέχασε και έπεσε στην αγκαλιά της Σοφιάννας Αβραμάκη! (ΦΩΤΟ)

Φρέσκος έρωτας-φωτιά στην ελληνική σόουμπιζ

Ο Στάθης Σχίζας και η Σοφιάννα Αβραμάκη εθεάθησαν να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά μπροστά στους έκπληκτους θαμώνες γνωστού cafe στην Καλλιθέα, κάνοντας έτσι τα… αποκαλυπτήρια του ειδυλλίου τους με τρόπο, αν μη τι άλλο, φαντασμαγορικό.

Όπως αναφέρει η Espresso, πριν από λίγες ημέρες οι δύο νέοι εμφανίστηκαν μαζί στο Passaggio, επί της λεωφόρου Θησέως, και κάθισαν σε ένα από τα τραπεζάκια του μαγαζιού για να πιουν τον καφέ τους. Τελικά, κόντεψαν να… φάνε ο ένας τον άλλον! Με τις κινήσεις τους να δείχνουν μεγάλη οικειότητα από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στο μαγαζί, ο Στάθης και η Σοφιάννα δεν μπόρεσαν να… συγκρατηθούν για πολύ. Τα πρώτα χάδια και κάποια πεταχτά φιλάκια έδωσαν μέσα σε λίγη ώρα τη θέση τους σε θερμές αγκαλιές και παθιασμένα γλωσσόφιλα.

Πολλοί από τους θαμώνες του cafe, οι οποίοι τους αναγνώρισαν, τους «κάρφωσαν» με το βλέμμα τους, αλλά οι ίδιοι έδειξαν να αδιαφορούν για ό,τι και να συνέβαινε γύρω τους. Θέλετε και το καλύτερο; Κάποια στιγμή η Σοφιάννα σηκώθηκε από τη θέση της και κάθισε στα πόδια του Στάθη, με τους δυο τους να συνεχίζουν να φιλιούνται περιπαθώς μπροστά σε όλους!

Η Σοφιάννα Αβραμάκη:

 

Όπως φαίνεται, ο νικητής του περσινού «Survivor», ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς από τον φετινό «All Star» κύκλο του reality επιβίωσης, έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή, μόλις λίγους μήνες μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο επιχειρηματίας και η influencer, ως γνωστόν, συμβίωναν κιόλας για ένα διάστημα στο σπίτι εκείνου, στο Παγκράτι. Κάποια στιγμή, ωστόσο, η Αλεξάνδρα αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση τους (άγνωστο γιατί…), μετακομίζοντας σε δικό της διαμέρισμα, πάλι στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Εκτοτε έχει κόψει κάθε επαφή μαζί του. Οσο για τον Στάθη, οι (ανατρεπτικές!) εξελίξεις δείχνουν πως δεν τα… έβαψε μαύρα. Απεναντίας, βρήκε πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο της πρώην συμπαίκτριάς του στο «Survivor» του 2022 Σοφιάννας Αβραμάκη.

Η εκρηκτική φυσικοθεραπεύτρια ήταν μια από τις ωραιότερες και πιο δυνατές αγωνιστικά παρουσίες της περσινής σεζόν του δημοφιλούς reality. Με τον Στάθη Σχίζα δεν ήταν κοντά το πρώτο διάστημα, αφού εκείνη ανήκε στους Μαχητές κι εκείνος στους Διασήμους. Μετά την ένωση των δύο ομάδων, ωστόσο, φάνηκαν να αναπτύσσουν μια ζεστή σχέση φιλίας.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου:

Εκείνη την εποχή, άλλωστε, ήταν φουλ ερωτευμένος με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, στην οποία αφιέρωνε κάθε νίκη του. Ομως τα πράγματα άλλαξαν φέτος, μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το «Survivor All Star». Ο χωρισμός του από την influencer ακολούθησε σχετικά γρήγορα, με τον Στάθη ν’ αλλάζει… γραμμή πλεύσης και να πηγαίνει προς τη Σοφιάννα. Μάλιστα, οι επαφές τους μέσα από τα social media είχαν αρχίσει από τον Μάιο. Ο επιχειρηματίας είχε ανεβάσει κάποια στιγμή στο Instagram μια φωτογραφία του στην οποία κοιτούσε κατάματα την κάμερα. «Αν σε κάνει χαρούμενο, κράτησέ το κρυφό…» είχε σχολιάσει με νόημα στη λεζάντα, με τη Σοφιάννα να σημειώνει από κάτω «Ε, ναι!» και τον Στάθη να της απαντά με μια καρδούλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο νικητής του περσινού «Survivor» και η νέα του σύντροφος συναντιούνται κατά διαστήματα και στο σπίτι του επιχειρηματία, παίρνοντας ωστόσο προφυλάξεις, αφού εκείνος, όπως μαθαίνουμε, δεν θέλει να γίνει… σούσουρο στη γειτονιά του. Ωστόσο το… σούσουρο στην Καλλιθέα δε το απέφυγαν μετά την πρόσφατη δημόσια… έκρηξη του πάθους τους στο Passaggio!