Αθηνά Ωνάση: Τεσσάρων μηνών έγκυος η χρυσή κληρονόμος;

Αθηνά Ωνάση: Τεσσάρων μηνών έγκυος η χρυσή κληρονόμος;

Η εμφάνιση που πυροδότησε τις φήμες

Βοούν τα ξένα μέσα για την Αθηνά Ωνάση και την… εγκυμοσύνη της όπου σύμφωνα με βραζιλιάνικη ιστοσελίδα περιμένει το πρώτο της παιδί.

Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σαφήνεια αν πατέρας είναι ο τελευταίος της σύντροφος Αλμπέρτο Ζόρζι με τον οποίο διατηρούσαν σχέση τα τελευταία δύο χρόνια.

Η Αθηνά Ωνάση, έγινε για άλλη μια φορά θέμα στα παγκόσμια ταμπλόιντ, αυτή τη φορά λόγω της εγκυμοσύνης της, ο οποία όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί. Η χρυσή κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση θεάθηκε στο Σαιν Τροπέ στους αγώνες ιππασίας οι οποίοι μάλιστα φέρουν και το όνομά της.

Μάλιστα η Αθηνά δεν συμμετείχε στους αγώνες, γεγονός που πυροδότησε περισσότερο τις φήμες για εγκυμοσύνη. Η εικόνα της βέβαια δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε το γεγονός, μιας και στους τέσσερις μήνες και ειδικά αν μια γυναίκα είναι λεπτή όπως η Αθηνά δεν φαίνεται η κοιλίτσα της.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Σούπερ Κατερίνα», η Αθηνά κυκλοφορεί μόνη της και ζει ανάμεσα στην Αμερική και στην Ελβετία. Μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου αναρωτήθηκε αν η Ωνάση αποφάσισε να φέρει μόνη της στον κόσμο το παιδί της, αφού δεν την έχει εντοπίσει κανείς με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Ζόρζι που φημολογείται ότι είναι μαζί.

Από το περιβάλλον της Αθηνάς στην Ελλάδα, κάποιους ανθρώπους κοντά στην θεία της Καλλιρόη Πατρονικόλα η οποία δεν ζει, το γεγονός της εγκυμοσύνης ούτε επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε διαψεύδεται. Εμείς να ευχηθούμε να έχει ό,τι εκείνη θέλει, είτε είναι ένα μωρό που έρχεται, είτε ένας έρωτας που θα την κάνει ευτυχισμένη.