Παπαδήμα για Γιώργο Κιμούλη: «Μαγκιά του που επέστρεψε στο θέατρο»

Δήμητρα Παπαδήμα για Απόστολο Γκλέτσο: «Με ερωτεύτηκε, ήθελε να με ζητήσει σε γάμο από τον άντρα μου»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν

Η Δήμητρα Παπαδήμα έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στο κίνημα του #metoo και τη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αρχικά, ρωτήθηκε αν θεωρεί πως μετά τις πρώτες αποκαλύψεις περί σεξουαλικών παρενοχλήσεων ή και κακοποιήσεων, έχουν αλλάξει τα πράγματα στον χώρο του θεάματος.

«Σίγουρα ο φόβος βάζει κάποια όρια. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι εξυγιάνθηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, υποστήριξε τον συνάδελφό της, Γιώργο Κιμούλη και τόνισε πως κατ’ εκείνη «καλά έκανε που επέστρεψε στο θέατρο».

«Μαγκιά του που επέστρεψε, τι να πω, δεν ξέρω. Ούτε που γνωρίζω πώς κινήθηκε δικαστικά η συγκεκριμένη υπόθεση. Κατ’ εμέ, αυτά που έγιναν, πάρα πολύ καλώς έγιναν, αλλά το καλύτερο είναι να γίνονται τη στιγμή εκείνη. Και μιλάω και για μένα που έφευγα από τις δουλειές και δάγκωνα τις σάρκες από τα νεύρα μου, ενώ έπρεπε να πάω να κάνω καταγγελία», ανέφερε.

«Όταν μετά από τόσα χρόνια, πας και κάνεις καταγγελία για κάτι, χάνεις το δίκιο σου. Ποιος μπορεί να σε υποστηρίξει; Είναι δύσκολα τα πράγματα. Γίνεται και αυτό το σόου, λυπάμαι που το λέω, γιατί είμαι και από τις πολύ πονεμένες στον χώρο και πολύ αδικημένη σε αυτό το κομμάτι», συμπλήρωσε κλείνοντας.