Μαριάννα Τουμασάτου: Τι αποκάλυψε για τις πλαστικές επεμβάσεις – «Υπάρχουν στιγμές που με ενοχλεί το πέρασμα του χρόνου» (VIDEO)

Τουμασάτου: «Δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ με τον Φιλιππίδη, δεν πιστεύω ότι αν αθωωθεί θα είναι δίκαιη η απόφαση»

Έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Συνέντευξη παραχώρησε η Μαριάννα Τουμασάτου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», όπου μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις και για την επιτυχία που γνώρισε η σειρά «Βέρα στο Δεξί», ανάμεσα σε άλλα.

«Μου είχαν προτείνει να πάω στο πρώτο Dancing With the Stars, τους είπα καλέ δεν μπορώ να χορέψω, θα γίνω ρεζίλι. Πώς θα πάω να χορέψω. Δεν είμαι καλή διαπραγματεύτρια στις αμοιβές μου, είμαι βόδι. Τώρα είμαι λίγο καλύτερα, αλλά έχω υπάρξει μεγάλο κορόιδο» ανέφερε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Σχετικά με κάποιο περιστατικό με κάποιον μεγάλο θαυμαστή, η ηθοποιός απάντησε: «Την περίοδο που έκανα την “Βέρα στο Δεξί”, μου άφηναν σημειώματα στο αυτοκίνητο. Ήταν πολύ αγριευτικό, ήταν στριμωγμένα στους καθρέφτες. Δεν αισθανόμουν ασφαλής».



Για τα social media ανέφερε: «Η κόρη μου είναι 12 χρονών, δεν έχει social media. Το Instagram είναι ανεξέλεγκτο, είναι ένας εφιάλτης και δεν θέλω. Είναι σε μια ηλικία που δεν μπορεί να αναγνωρίσει πολλά πράγματα».

«Υπάρχουν στιγμές που με ενοχλεί το πέρασμα του χρόνου. Πολύ ευχαρίστως θα έκανα αισθητική επέμβαση αν έκρινα πως το χρειαζόμουν. Αν το χρειαζόμουν για τη ψυχολογία μου, γιατί αισθητικά το χρειαζόμαστε όλοι και κανείς δεν το χρειάζεται. Πιο παλιά δεν έλεγαν να κάνουμε το ένα και το άλλο, γιατί το θεωρούσαν φυσιολογικό. Τώρα, όλα τα media προβάλλουν ότι πρέπει να είσαι τέλειος και πρέπει να είναι αλφάδι η μούρη και ρυτίδα δεν πρέπει να υπάρχει και μπαίνουμε όλοι σε μία πρίζα να γίνουμε κουκλάκια ζηλευτά», δήλωσε η Μαριάννα Τουμασάτου για τις πλαστικές επεμβάσεις.