Η αλήθεια για τη σχέση Αλεξανδράκη – Τούνη και η «πληρωμένη» απάντηση

Η αλήθεια για τη σχέση Αλεξανδράκη - Τούνη και η «πληρωμένη» απάντηση

Απάντησε σε όσα ρωτήθηκε, για μια ακόμη φορά, η Δήμητρα Αλεξανδράκη

H Δήμητρα Αλεξανδράκη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι συνέβη με την περιπέτεια που είχε με το σκάφος στη θάλασσα και ποια είναι η σχέση της με την Ιωάννα Τούνη, ενώ μιλάει και για τον σύντροφό της.

«Αφού ζούμε ο Άγιος Νικόλας μας προστάτευσε, έκανε εκατό προσευχές εκείνη τη στιγμή. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Βλέπεις ένας σκάφος σταματημένο, εμείς είχαμε κάνει όλα τα απαραίτητα πράγματα, επειδή είχαμε δέσει εκεί και αυτός παρόλο που μας έβλεπε ερχόταν κατά πάνω μας. Έγινε χαμός, έπεσαν δύο τηλεοράσεις μέσα από τα απόνερα, ότι και να πω είναι λίγο. Ότι και να πω είναι λίγο. Θεωρώ ότι κάποιος δεν είχε το νου του», περιέγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Όσον αφορά την φιλία της με την Ιωάννα Τούνη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξεκαθάρισε: «Η αλήθεια είναι ότι αυτό το διάστημα δεν έχω προλάβει να μιλήσω με την Ιωάννα Τούνη, δεν έχουμε βρεθεί καθόλου, είμαι ένα μικρό γαϊδούρι γιατί δεν την βοήθησα καθόλου με την μετακόμιση. Μιλάμε κανονικά σε βιντεοκλήσεις, δεν έχουμε κάτι. Αυτό το πράγμα που τους έχει πιάσει όλους μια εμμονή ότι έχουμε τσακωθεί είναι τρελό. Είναι δυνατόν να έχουμε τσακωθεί και να διαφημίζω την εταιρεία της; Είναι δυνατόν να έχουμε τσακωθεί και να κάνουμε σχόλια; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό».