Ιωάννα Τούνη: Το είπε και το έκανε – Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της που λατρεύει κάθε αρσενικό (ΦΩΤΟ)

Ιωάννα Τούνη: Το είπε και το έκανε - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της που λατρεύει κάθε αρσενικό (ΦΩΤΟ)

H Ιωάννα Τούνη θέλησε να ανανεωθεί λίγο πριν το καλοκαίρι

Μια μεγάλη αλλαγή έκανε στα μαλλιά της η Ιωάννα Τούνη, η οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στο Instagram το νέο της look.

H Ιωάννα Τούνη θέλησε να ανανεωθεί λίγο πριν το καλοκαίρι για να ανεβάσει και την ψυχολογία της. Η influencer και επιχειρηματίας, έβαλε extensions και πρόσθεσε μάκρος στα μαλλιά της, τα οποία εδώ και αρκετό καιρό ήταν σε κοντό μήκος.

«Το μαλλί βγήκε σούπερ ουάου αλλά είμαι πτώμα! Θα σας το δείξω αύριο», έγραψε στην λεζάντα της σχετικής ανάρτησης στο Instagram για την αλλαγή που είχε ενημερώσει τους followers της πριν κάτι ημέρες.

Ιωάννα Τούνη: Το είπε και το έκανε - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της που λατρεύει κάθε αρσενικό (ΦΩΤΟ) Ιωάννα Τούνη: Το είπε και το έκανε - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της που λατρεύει κάθε αρσενικό (ΦΩΤΟ)

Η Ιωάννα Τούνη έλαβε ιδιαίτερα θετικά σχόλια για την αλλαγή στα μαλλιά της από πολλούς ακολούθους της. Οι τάσεις φέτος για τα μαλλιά προστάζουν είτε πολύ κοντό, είτε πολύ μακρύ hair look και το μόνο βέβαιο είναι πως η Ιωάννα Τούνη, υιοθέτησε το trend από τις πρώτες.