Παλιοσπύρου: Τρία χρόνια από την επίθεση με βιτριόλι, συγκλονίζει η ανάρτηση της με τα εγκαύματα! – ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΈΣ ΦΩΤΟ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Υποδέχθηκε το 2023 μέσα στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Η συγκινητική ανάρτηση της

Τρία χρόνια έχουν περάσει από την μοιραία μέρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι την ώρα που πήγαινε στη εργασία της.

Η Ιωάννα έδωσε τη δική της μάχη και κατάφερε να βγει νικήτρια. Τώρα πλέον στέκεται ξανά στα πόδια της και αποτελεί πρότυπο για πολλούς ανθρώπους, δίνοντας το παράδειγμα.

«3 χρόνια. Τα κατάφερες περίφημα. Σε αγαπώ»

Σήμερα, λοιπόν, με αφορμή την επέτειο των 3 χρόνων από τη στιγμή που άλλαξε η ζωή της ολόκληρη, έκανε μια ανάρτηση στα Insta stories της και θυμάται την πιο δύσκολη στιγμή της.

«3 χρόνια. Τα κατάφερες περίφημα. Σε αγαπώ» έγραψε στην ανάρτησή της με μια φωτογραφία της στην οποία χαμογελά.

Σε μεταγενέστερη όμως ανάρτησή της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μοιράστηκε σοκαριστικές φωτογραφίες από τις ζημιές που προκάλεσε στο πρόσωπό της η επίθεση με το βιτριόλι που δέχτηκε από την Έφη Κακαράντζουλα.

Στην ανάρτησή της έγραψε: «3 χρόνια από την επίθεση. Σώμα και ψυχή. Θεός και άνθρωπος. Καλό και κακό. Δεν ξέρω πώς, αλλά αυτή είναι η απόδειξη. Υπόσχομαι πως, για όσο ζω, κάθε χρόνο, θα βρίσκω λόγους για να το γιορτάζω. Και έχω πολλούς!».

Η επιμονή, το πείσμα και η αγάπη για τη ζωή την δικαίωσαν όμως και πλέον η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι πιο δυνατή από ποτέ στέλνοντας το μήνυμα πως αργά ή γρήγορα κάθε δυσκολία μπορεί να ξεπεραστεί