Ιωάννα Σουλιώτη: “Πήγα στη Δίωξη για να κατεβάσουν τις γυμνές μου, ώστε να μην τις δουν τα παιδιά μου” (VIDEO)

Ιωάννα Σουλιώτη: "Πήγα στη Δίωξη για να κατεβάσουν τις γυμνές μου, ώστε να μην τις δουν τα παιδιά μου" (VIDEO)

Θέλει να κρύψει τις γυμνές φωτογραφίες της η Ιωάννα Σουλιώτη

Η Ιωάννα Σουλιώτη βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”. Η ίδια μίλησε για την περίοδο του μόντελιγνκ και τις αναμνήσεις της από την εποχή των 90s’.

Επίσης, μίλησε για τα παιδιά της, τονίζοντας πως προβληματίστηκε πολύ σχετικά με τις γυμνές φωτογραφίσεις που είχε κάνει στο παρελθόν, σε σημείο μάλιστα που απευθύνθηκε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ώστε να διαγραφούν από το διαδίκτυο τα συγκεκριμένα καρέ.

“Ήταν ωραίες εκείνες οι εποχές του μόντελινγκ, ήμασταν σε καλή διάθεση… Κάναμε και γυμνές όλες μας. Αν δεν είχες ένα εξώφυλλο… δεν υπήρχες.! Να το κρύψω δεν γίνεται”, είπε αρχικά.

“Τότε στην εποχή μας δεν υπήρχε το internet, αλλά με κάποιο τρόπο είχαν ανέβει κάποιες φωτογραφίες. Είχα πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να τις κατεβάσουν, λόγω των παιδιών μου. Κατέβηκαν μερικές, ανέβηκαν κάποιες άλλες… Τα παιδιά δεν έχουν την αίσθηση της ντροπής. Μετά η κοινωνία μας βάζει να ντυνόμαστε με ρούχα.. Δεν το έχω μετανιώσει, αλλά δεν θα έκανα ξανά κάτι τέτοιο”, συνέχισε.