Στεφανίδου: «Είμαι Ολυμπιακός από τον πατέρα μου και ΑΕΚ λόγω του Νίκου και των παιδιών»

Στεφανίδου: «Είμαι Ολυμπιακός από τον πατέρα μου και ΑΕΚ λόγω του Νίκου και των παιδιών»

Τι είπε η Τατιάνα Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου έδωσε το παρών στην φιέστα της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, παρέα με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο.

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, αρχικά αποκάλυψε ότι υποστηρίζει τον Ολυμπιακό λόγω του πατέρα της, αλλά και την ΑΕΚ εξαιτίας του συζύγου και των παιδιών της.

«Θέλω να σας πω μία κουβέντα ως γυναίκα, αλλά και ως φίλαθλος. Από την πατρική μου οικογένειά, από τον μπαμπάκα μου, είμαι Ολυμπιακός. Γιατί συνήθως, οι γυναίκες δεν είμαστε, ότι είναι ο μπαμπάς μας… γινόμαστε.

Από τον άντρα μου και τα αγόρια μας, είμαι ΑΕΚ. Βρέθηκα επομένως στο γήπεδο. Και… ναι, ήταν τόσο υπέροχα», ανέφερε στην αρχική της τοποθέτηση η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της «Tlive» στον Alpha.




 

«Υποστήριξα την ΑΕΚ με πάθος. Ήταν μία γιορτή και το μήνυμα, που θέλω να στείλω ότι έτσι πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να έχει χαρά. Είναι χαρά. Χωρίς φανατισμό.

Είναι αθλητισμός. Χθες (14/5), υπήρχαν στο γήπεδο, εκτός από εμένα, πολλές γυναίκες και παιδιά. Υπήρχαν μητέρες με τα παιδιά τους αγκαλιά. Με τα μωρά τους. Αγκαλιά…

Ήταν τεράστια γιορτή, που κράτησε για ώρες. Μακάρι, να είναι το ποδόσφαιρο μία γιορτή για όλους, να πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, που πήρε το Πρωτάθλημα», ανέφερε ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή της.