Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Πάω στο Άγιο Όρος – Είναι ταξίδι αναψυχής» (VIDEO)

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Μου επιτέθηκε άσχημα, χτυπώντας με παντού» -Η μακροσκελής ανάρτηση μετά τις κατηγορίες ξυλοδαρμού

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποφάσισε να πάει στο Άγιο Όρος

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες στα social media με την αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, ο οποίος σε βίντεο στο TikTok ανακοίνωσε πως βάζει τα ράσα και θα μπει στο Άγιο Όρος. Μάλιστα, στο βίντεό του αυτοαποκαλείται Πάτερ!

Ο ίδιος μίλησε το πρωί της Τρίτης (25/4) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της εξηγώντας αρχικά ότι έκανε λάθος που είπε ότι είναι «πάτερ», και πρόσθεσε ότι «είμαι ένας τύπος πάρα πολύ θρήσκος από πάρα πολύ μικρός και έχω την ανάγκη, επειδή πέρασα πάρα πολύ δύσκολα τους τελευταίους μήνες, να πάω στο Άγιο Όρος να δω τις αντοχές μου, να ζήσω και αυτή την εμπειρία και θέλω να το κάνω από παιδί. Για εμένα είναι ταξίδι αναψυχής, θα πάω να ηρεμήσω όχι να πιω σαμπάνιες και να κάνω πάρτι».



Οι δηλώσεις του προκάλεσαν αντιδράσεις τόσο από τον καλεσμένο στην εκπομπή Ανδρέα Καραγιάννη, αλλά και από τους συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ανέφερε στη συνέχεια πως «δεν ήρθα εδώ για να μαλώσουμε, ήρθα να τοποθετηθώ για το βίντεό μου στο TikToK».

«Είμαι με το μέρος της εκκλησίας, έχω τον πνευματικό μου, πάω για εξομολόγηση κάθε εβδομάδα και βλέπω τον κύριο Καραγιάννη ότι θέλει να μου κάνει πόλεμο» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ απαντώντας στον εκδότη του ekklisiaonline.gr, ο οποίος αντιδρούσε έντοντα στα λεγόμενα του γνωστού makeup artist και πρώην παίκτη του Survivor.