Τάμτα: Η εξομολόγηση για τον Πάρη Κασιδόκωστα

Χριστούγεννα στην Αθήνα: Η Τάμτα στην φωταγώγηση της πλατείας Συντάγματος

Τι είπε η Τάμτα

Συνέντευξη στο περιοδικό InStyle και την Ειρήνη Ζουρνατζή έδωσε η Τάμτα, η οποία μίλησε και για τον σύντροφό της, τον Πάρη Κασιδόκωστα.

Έχεις αποκαλύψει πως κατά τη διάρκεια των lockdown μαζί με τον σύντροφο σου έχετε γυρίσει στο σπίτι, οι δυο σας μονάχα, ένα βιντεοκλίπ. Πόσο σημαντική είναι η στήριξη του σύντροφο σου σε κάθε σου επαγγελματικό βήμα;

Όπως είπα και πριν, η περίπτωση του lockdown έδωσε ευκαιρίες για δημιουργικότητα. Ο χρόνος ήταν άπλετος, οπότε αποφασίσαμε να γυρίσουμε το videoclip του «Σ’ αγαπώ» σπίτι μας μόνο με ένα κινητό. Ο Πάρις είναι δίπλα μου και με υποστηρίζει ακόμα και στα πιο μικρά πράγματα. Τον καθοδήγησα για το πώς να τραβήξει τα πλάνα και το αποτέλεσμα με χαροποίησε πάρα πολύ, ειδικά δεδομένων των συνθηκών. Είμαι ευγνώμων που έχω στο πλευρό μου έναν ήρεμο άνθρωπο που μ’ αγαπάει και με στηρίζει. Θέλω να πιστεύω πως είμαι το ίδιο στήριγμα και για εκείνον.

Ο έρωτας είναι για σένα κινητήριος δύναμη;

Ο έρωτας είναι η πρώτη φάση. Είναι γλυκός και σε κάνει να χάνεις το μυαλό σου, αλλά δεν διαρκεί για πάντα. Μετά τον έρωτα έρχεται η αγάπη και η αγάπη είναι ίσως από τα πιο δυνατά συναισθήματα που μπορεί να βιώσει κάποιος. Ναι, η αγάπη είναι κινητήριος δύναμη για μένα, και όταν αγαπώ, αγαπώ ολοκληρωτικά. Αργώ να ανοιχτώ, και ίσως να φοβόμουν κάποια στιγμή την αγάπη. Τώρα πια μπορώ να πω πως δεν την φοβάμαι, ακούω περισσότερο την καρδιά μου.