Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω υπάρξει σε τοξικές σχέσεις, έκλεισαν οριστικά κύκλοι»

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω υπάρξει σε τοξικές σχέσεις, έκλεισαν οριστικά κύκλοι»

Τα έχει αφήσει πίσω της

Έτοιμη να προχωρήσει σε έναν νέο κύκλο στη ζωή της εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει σε τοξικές σχέσεις.

Η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή τη χθεσινή σεληνιακή έκλειψη, δήλωσε πως έχει αφήσει πολλά πίσω της, κλείνοντας κύκλους.

«Είναι και η έκλειψη αυτή, είμαι και Ταύρος και με έχει επηρεάσει από χθες. Φοβάμαι μην αρχίσω και λέω πράγματα που δεν πρέπει. Με φοβάμαι. Να πω κάτι αστρολογικό, πέρα από την πλάκα. Χθες ήταν μια πολύ σημαντική σεληνιακή έκλειψη. Κλείνουν κύκλοι οριστικά, δεν ξανανοίγουν οι παλιοί κύκλοι. Είναι πολύ ωραία αφορμή να κάνετε καινούργια πράγματα και να ανοίξετε νέους κύκλους.

Τέρμα στα παλιά τα τοξικά. Πάμε για καινούργια. Να μην επιστρέφουμε στα παλιά τα τοξικά. Σας το λέει ένας άνθρωπος που έχει υπάρξει σε τοξικές σχέσεις και πάντα προσπαθούσα να τις σώσω. Καταργείς τον έναν κύκλο και πας στον επόμενο. Πας για το καλύτερο» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Επειδή μας παρακολουθεί και πάρα πολύς κόσμος, να πω ότι δεν είμαι η μόνη περίπτωση γυναίκας, υπάρχουν πολλές γυναίκες και στη δική μου ηλικία, που είναι μόνες τους, που έχουν κάνει λάθος επιλογές, έχουν βρεθεί σε τοξικές σχέσεις και τους πήρε καιρό να το καταλάβουν. Έρχεται η κατάλληλη στιγμή και προχωράς. Βλέπει και ο μπαμπάς μου. Πάμε να προχωρήσουμε γιατί βλέπει και ο μπαμπάς μου» πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.