Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Δεν ξέρω αν θα με αναγνωρίσει»

Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Δεν ξέρω αν θα με αναγνωρίσει»

Τι είπε η Αγγελική Ηλιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» και αναφέρθηκε στον λόγο που δεν έχει πάει να την επισκεφθεί. «Συγκινούμαι τώρα… Πέρασα μία πολύ δύσκολη περίοδο με τον θάνατο του μπαμπά μου. Έχω ένα θέμα γενικά σαν άνθρωπος. Δεν μπορώ τις αρρώστιες, δεν μπορώ αυτή την κατάσταση της γιαγιάς μου που θυμάται ελάχιστα πράγματα. Η μητέρα μου είναι πάρα πολύ κοντά της και συνέχεια μαθαίνω για την υγεία της» είπε αρχικά, η Αγγελική Ηλιάδη.

Τέλος, πρόσθεσε: «Θέλω να τη δω, απλά ο λόγος που είχα απομακρυνθεί είναι γιατί ορισμένες φορές, όταν έχουμε να διαχειριστούμε πολλά πράγματα, δε μπορούμε να βάλουμε άλλο ένα μέσα μας. Ξέρω τα όριά μου ως άνθρωπος και επειδή θέλω να είμαι υγιής ψυχικά, και επειδή μεγαλώνω και δύο παιδιά, προσπαθώ να λύνω τα θεματάκια μου όμορφα, ωραία, ήρεμα. Εννοείται ότι θέλω να τη δω, δεν ξέρω αν θα με αναγνωρίσει. Αυτή είναι η αλήθεια. Έχει κάποιες στιγμές που μπορεί να θυμηθεί, αλλά τις περισσότερες δε θυμάται. Η μαμά μου είχε υποσχεθεί στον μπαμπά μου ότι θα τη φροντίζει».