Αργύρης Αγγέλου: Χρειάστηκε να περάσουν 15-16 χρόνια για να έρθουν διαφορετικοί ρόλοι

Ο Αγγέλου ζήτησε συγγνώμη για τη δήλωση Βέρτη για τους γκέι - «Tο πήρα πάνω μου» (VIDEO)

Αισθάνεται τυχερός για την επιτυχία των σειρών που πρωταγωνιστούσε

Για τις επιτυχίες των τηλεοπτικών σειρών που συμμετείχε μίλησε ο Αργύρης Αγγέλου.

Ο ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στο ΕΓΩ και στον Πάνο Σταματόπουλο, όπου εξομολογήθηκε ότι αισθάνεται τυχερός που πρωταγωνιστούσε σε δουλειές που αγαπήθηκαν πολύ.

Πώς νιώθεις όταν μετά από πολλά θεατρικά βήματα, σου μιλούν με ενθουσιασμό και συγκίνηση για τον ρόλο στο Παρά Πέντε και στις Σαββατογεννημένες;

Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερός που έχω υπάρξει σε δύο δουλείες που έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ. Πάντα χαίρομαι όταν μου μιλάνε για αυτές. Σοκάρομαι όταν βλέπω μικρά παιδιά που τις ανακαλύπτουν τώρα. Μου φαίνεται απολύτως φυσιολογικό ότι ο περισσότερος κόσμος με γνωρίζει από εκεί κι όχι από το θέατρο, γιατί η τηλεόραση είναι πιο μαζικό μέσο. Δεν με τρόμαξε όμως ποτέ η τυποποίηση. γιατί ήξερα μέσα μου ότι μπορώ να κάνω κι άλλα πράγματα.

Άλλωστε, δούλεψα πολύ για αυτό κυρίως στο θέατρο γιατί η τηλεόραση είναι και λίγο θέμα τύχης. Και τώρα πια αρχίζω και συνειδητοποιώ ότι δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα άλλο γιατί ο χρόνος έρχεται να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Μεγάλωσα όπως όλοι μας! Υπάρχει αισθητή χρονική απόσταση από τότε, οπότε θέλοντας και μη πάμε παρακάτω. Δεν είναι τυχαίο ότι πια αρχίζουν κι έρχονται διαφορετικοί ρόλοι τηλεοπτικά. Χρειάστηκε να περάσουν 15-16 χρόνια. Ήξερα όμως ότι θα συμβεί. Οπότε μαζί με την επιμονή είχα και γαϊδουρινή υπομονή!