Χριστίνα Μπόμπα για το βίντεο με τις κόρες της: «Κάναμε λάθος, σκοτώστε με»

Χριστίνα Μπόμπα για το βίντεο με τις κόρες της: «Κάναμε λάθος, σκοτώστε με»

Απάντησε στις αντιδράσεις

Αντιδράσεις είχε προκαλέσει ένα βίντεο της Χριστίνας Μπόμπα, όπου έδειχνε τις κόρες της να κάνουν βόλτες επάνω στον ιμάντα αεροδρομίου, δίπλα σε βαλίτσες.

Τότε, πολλοί χρήστες του διαδικτύου κατακεραύνωσαν την influencer για την πράξη της, τονίζοντας ότι είναι επικίνδυνο για τα παιδιά.

Μιλώντας στην κάμερα του «Super Κατερίνα» παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος και πως δεν ήξερε αν μία τέτοια κίνηση απαγορεύεται. Πιο αναλυτικά, είπε: «Μου έγραψαν ότι απαγορεύεται, δεν το ήξερα. Σκοτώστε με. Μου έλεγαν τα κοριτσάκια “εκεί, εκεί, εκεί”. Τις πήγα, με έβγαζε βίντεο εκείνη την ώρα ο Σάκης, το είδαμε μετά και μας φάνηκε γλυκό, το ανέβασα. Κάναμε ένα λάθος, άνθρωποι είμαστε. Σημασία έχει όταν κάνουμε λάθος και έχουμε δημόσιο βήμα και αυτό μπορεί να επηρεάσει κάποιον αρνητικά, καλό είναι να το παίρνουμε πίσω. Γι’ αυτό και το διέγραψα».

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι εκείνη και ο Σάκης Τανιμανίδης «έχουν αποτρελαθεί και όσο μεγαλώνουν γίνονται τόσο πιο απολαυστικά. Μιλάνε, τρέχουν, παίζουν. Είναι φανταστικά».

«Δεν έχουν πάει σχολείο. Εγώ δεν δούλευα, κάνω κάποια πράγματα εδώ και 1-1μιση μήνα, οπότε τις αφήνω το πρωί. Δυσκολεύτηκα στην αρχή. Είναι δύσκολο για όλους τους μπαμπάδες και τις μαμάδες. Θέλουμε να γυρίσουμε σπίτι να δούμε τα παιδιά μας» είπε.