Γιώργος Γεροντιδάκης: «Δεν ζούμε τις ωραίες μέρες του ΠΑΣΟΚ, παλεύουμε όλοι για το μεροκάματο»

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης κατήγγειλε τον Ακύλα και το Twitter «έκανε πάρτι»

Έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Για τα προβλήματα των νέων στη σημερινή Ελλάδα απάντησε ο Γιώργος Γεροντιδάκης, σε συνέντευξη που έδωσε στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο Enjoy που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι νέοι σήμερα;

Θα έλεγα, όπως όλοι μας, η ακρίβεια. Είμαστε σε μια συνεχή οικονομική κρίση. Αυτό σε κάνει να μην έχεις καμία βλέψη για το μέλλον, παρά μόνο να αγωνιάς για την καθημερινότητα και την επιβίωση στο σήμερα. Δεν ζούμε τις ωραίες μέρες του ΠΑΣΟΚ. Εδώ παλεύουμε όλοι για το μεροκάματο.

Μια χώρα μεγάλων και ηλικιωμένων ανθρώπων έχει γίνει η Ελλάδα. Οι νέοι δεν γεννούν παιδιά και όσοι έχουν τα νιάτα τους πρέπει να δουλεύουν για τους μεγαλύτερους, γιατί πώς θα βγουν οι συντάξεις; Ο αδερφός μου, πολύ καλός στη δουλειά του, σεφ, αναγκάστηκε να μεταναστεύσει για μια καλύτερη ζωή, ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει.

Ήθελε να φτιάξει πράγματα και στην Ελλάδα, αυτό δεν γίνεται πλέον. Σου λένε “προσαρμόσου στα λίγα”. Μα, έχω όρεξη να κάνω και άλλα, να δουλέψω, λες εσύ. Και το κάνεις, αλλά πληρώνεις φόρους και χίλια άλλα και τελικά δεν σου μένει τίποτα, είσαι σ’ ένα μόνιμο ρίσκο.