Άσλεϊ Γκράχαμ: Το μοντέλο με τις χυμώδεις καμπύλες ποζάρει γυμνό και «ρίχνει» το Instagram (ΦΩΤΟ)

Άσλεϊ Γκράχαμ: Ποζάρει γυμνή και «ρίχνει» το Instagram

Αναλογίες που εντυπωσιάζουν

Το διάσημο plus size μοντέλο Άσλεϊ Γκράχαμ (Ashley Graham) για ακόμα μία φορά έστειλε ισχυρά μηνύματα δυναμισμού προς όλες τις γυναίκες -αλλά προς πάσα κατεύθυνση- αφού δεν διστάζει ποτέ να δείξει την πραγματική της εικόνα, χωρίς φίλτρα και ρετούς.

Οκτώ μήνες μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών της, η 34χρονη φωτογραφήθηκε γυμνή για το εξώφυλλο του περιοδικού «Perfect» και ζήτησε μάλιστα, να μη γίνει καθόλου ρετούς στις εικόνες της.

Το μοντέλο με τις νέες αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενθαρρύνει κι άλλους ανθρώπους να αγαπήσουν το σώμα τους, ακριβώς όπως είναι. «Τέλεια, ακριβώς όπως είσαι», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της. Ανάμεσα στα στιγμιότυπα, ανέβασε και μία συζήτηση με την καλλιτεχνική διευθύντρια του περιοδικού, στην οποία την προτρέπει να μην επεξεργαστούν καθόλου τις φωτογραφίες της, με την Άσλεϊ Γκράχαμ να συμφωνεί αμέσως.

Η Γκράχαμ και ο επί 12 χρόνια σύζυγός της, ο διευθυντής φωτογραφίας και παραγωγός Τζάστιν Έρβιν, καλωσόρισαν τα δίδυμα Μαλαχία και Ρομάν στις 7 Ιανουαρίου 2022. Tο ζευγάρι έχει ακόμα έναν γιο, τον δύο ετών Ισαάκ, ο οποίος γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2020.

Το γνωστό μοντέλο δεν αρνείται για πρώτη φορά τα πρότυπα που επιβάλλουν τα social media. Εδώ και πολλά χρόνια, έχει ξεκινήσει τον δικό της αγώνα, προκειμένου να βοηθήσει κι άλλες γυναίκες να νιώσουν άνετα με το σώμα τους, ακόμα και αν δεν πληρούν τα «κριτήρια» που προωθούν οι εταιρείες, ο χώρος της μόδας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.