Ζενεβιέβ Μαζαρί: Ζήσαμε μία οικονομική καταστροφή – Το τηλέφωνο χτυπούσε μόνο για χρέη

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Ζήσαμε μία οικονομική καταστροφή - Το τηλέφωνο χτυπούσε μόνο για χρέη

Μίλησε και για τη σχέση με τον σύζυγό της

Σε διάφορες πτυχές της ζωής της αναφέρθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4.

Η γνωστή art director αναφέρθηκε στην δυσλεξία της και την εποχή που ήταν στο σχολείο. «Είχα κόμπλεξ που τα πάλευα μόνη μου. Οι μαθησιακές δυσλειτουργίες δεν σε βοηθούν να νιώθεις ότι “το χεις”. Εκείνη την εποχή είχες μια κάρτα τεμπελιάς, που… θα στη φέρω στο κεφάλι ρε φίλε! Έχω φουλ δυσλεξία, δεν μπορούσα να διαβάσω ένα κείμενο από την πρώτη δημοτικού μέχρι και τώρα.

Ήμουν πολύ καλύτερα στο διάλειμμα παίζοντας σχοινάκι. Η μαμά μου με στήριξε πολύ σε αυτό το θέμα, έψαχνε ανθρώπους για το λύσουμε. Μόνη της το έκανε, στο σχολείο της έλεγαν ότι είναι τεμπέλα και έχω καθυστέρηση! Κάτι που δεν επιτρέπεται να το λες. Το νευρολογικό σύστημα ενός παιδιού αναπτύσσεται, δεν μπορείς να μιλάς έτσι μπροστά σε ένα παιδί ενώ αναπτύσσεται το νευρολογικό του σύστημα. Το είπαν όσο ήμουν μπροστά. Δεν τους κατηγορώ γιατί δεν ήξεραν τι είναι αυτό το πράγμα», είπε.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στη σχέση με τον σύζυγό της. «Σαν ζευγάρι ζήσαμε μια οικονομική καταστροφή, καλλιτέχνες και οι δυο, ξαφνικά μηδέν δουλειές. Περιμέναμε μήνες να χτυπήσει το τηλέφωνο για δουλειά, χτύπαγε μόνο για χρέη. Επιβιώνεις, τα καταφέραμε, δεν άφησε απώλεια στη σχέση μας. Μετά είχαμε πανδημίες, μετά γίνεται πόλεμος στην Ουκρανία. Όλα αυτά επηρεάζουν και τη δουλειά σου. Συζητάμε σαν ζευγάρι και λέμε ότι δεν έχουμε ζήσει μία ζωή, έχουμε ζήσει πέντε ζωές μαζί. Δεν γίναμε αλκοολικοί, δεν χωρίσαμε, δεν σφαχτήκαμε. Τα καταφέραμε και μείναμε αγαπημένοι».