Γιώργος Καραμίχος: «Ήταν πολύ κακεντρεχές, σκέτη κακία» (VIDEO)

Γιώργος Καραμίχος: «Ήταν πολύ κακεντρεχές, σκέτη κακία» (VIDEO)

Τότε, που ταξίδεψε στην Αμερική

 

Τα όσα άκουσε την εποχή που αποφάσισε να πάει στην Αμερική για να σπουδάσει και να κυνηγήσει την καριέρα του θυμήθηκε ο Γιώργος Καραμίχος.

Σε συνέντευξή του στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην καριέρα του αλλά και στο τηλεπαιχνίδι Πες τη Λέξη.

«Όταν είχα ανακοινώσει πως φεύγω από την Ελλάδα, αρχικά για έξι μήνες σπουδών στην Αμερική, πολλοί ήταν αυτοί που με πήραν ή με έβρισαν ή μου πρότειναν δουλειές στην Επίδαυρο και το Εθνικό. «Μα είναι δυνατόν να υποτιμάς τη χώρα σου και να πηγαίνεις έξω» μου έλεγαν αλλά δεν έκανα αυτό, απλά δοκίμαζα κάτι άλλο για τον εαυτό μου. Επίσης ήταν πολύ κακεντρεχές και μου έκανε εντύπωση πως από πάρα πολλούς δημοσιογράφους ήταν η πρώτη ερώτηση «τι έχεις να πεις στους άλλους Έλληνες που έφυγαν στο εξωτερικό και έφαγαν τα μούτρα τους ή δεν πέτυχαν». Αυτό είναι σκέτη κακία», δήλωσε ο Γιώργος Καραμίχος.

«Η επιτυχία και η αποτυχία είναι προσωπική υπόθεση. Κάποιοι μπορεί να πήγαν και αυτή η διαδρομή, ακόμη κι αν δεν πήραν το όσκαρ, κάτι σήμαινε για αυτούς», πρόσθεσε.

«Τα νούμερα τηλεθέασης τα βλέπω κάποιες φορές, μου τα λένε κάποιες άλλες, Γενικώς έχω μεγαλώσει σε μια γενιά ηθοποιών που δεν ασχολούμαστε με τα νούμερα. Τα νούμερα τα πραγματικά, από όπου τα βλέπουν, δεν είναι τα ίδια με τα μηχανάκια. Δεν ξέρω αυτούς τους λίγους ανθρώπους που έχουν μηχανάκια στο σπίτι τους και καταμετρούν την τηλεθέαση.Επίσης, εμείς εισπράττουμε τα νούμερα στον δρόμο. Όταν περπατάς στο δρόμο και σου λένε «πες τη λέξη» σημαίνει ότι πολύς κόσμος βλέπει το τηλεπαιχνίδι. Μπορεί η ΕΡΤ να είναι χαμηλά σε νούμερα αλλά πολύ ψηλά σε ποιότητα» ανέφερε ο Γιώργος Καραμίχος.