Η Μαρία Μπακοδήμου έκραξε την Super Κική: «Είναι απαράδεκτο, μην τρελαθούμε» (VIDEO)

Η Μαρία Μπακοδήμου έκραξε την Super Κική: «Είναι απαράδεκτο, μην τρελαθούμε» (VIDEO)

Μετά το βίντεο που σχολίασε ηλικιωμένους

Ένα βίντεο της Super Κική, όπου σχολίασε ηλικιωμένους, δεν άρεσε στην Μαρία Μπακοδήμου και τους συνεργάτες της, με την παρουσιάστρια να εκφράζει τη γνώμη της.

«Γιατί οδηγάνε έτσι το πρωί ρε φίλε; Οι βρ@μόγριες που περνάνε από τη λαϊκή με το καροτσάκι, που το μισό προεξέχει μες στον δρόμο, φταίω εγώ να το πάρω μαζί μου στο pilates το καροτσάκι; Δεν φταίω, γιατί η γριά χ@στηκε. Σου λέει: δεν με νοιάζει, πέρνα απ’ το καροτσάκι μου. Θα σας παρακαλάμε για να περάσουμε» ανέφερε στο επίμαχο βίντεο η Super Kiki.

Σχολιάζοντας το βίντεο, η Μαριλού Ρεπαπή είπε: «Οι ηλικιωμένοι λειτουργούν με άλλη ταχύτητα όσο μεγαλώνουν. Αυτοί μας μεγάλωσαν, μας γέννησαν, πρέπει να τους σεβόμαστε». Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτα έδειξε να συμφωνεί, λέγοντας ότι δεν τον εξέπληξε αυτή η συμπεριφορά από την Super Κική.

Η Μαρία Μπακοδήμου, από την πλευρά της, σχολίασε: «Εγώ το βρίσκω επικίνδυνο, να οδηγείς με το κινητό και απαράδεκτο να τοποθετηθούμε έτσι αρνητικά και να βρίσουμε, δηλαδή να χρεώσουμε ότι είναι ένα ελάττωμα που έχει κάποιος, επειδή είναι παππούς ή γιαγιά. Δηλαδή μην τρελαθούμε».

«Στην Ευρώπη πας ας πούμε στο Βερολίνο κι είναι ο δρόμος και πάνε με 30. Εδώ γιατί πρέπει να γκαζώσεις; Φύγε νωρίτερα από το σπίτι σου» πρόσθεσε.

Βίντεο: Το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου