Η Άριελ Κωνσταντινίδη αναπολεί στιγμές από τη σειρά «Μαρία η άσχημη»- Το ποσοστό τηλεθέασης του τελευταίου επεισοδίου έφτασε το 64%»

Η Άριελ Κωνσταντινίδη αναπολεί στιγμές από τη σειρά «Μαρία η άσχημη»- Το ποσοστό τηλεθέασης του τελευταίου επεισοδίου έφτασε το 64%»

Ποιες δυσκολίες είχε κληθεί να αντιμετωπίσει

Ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς «Μαρία, η άσχημη» διηγήθηκε η Άριελ Κωνσταντινίδη.Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αναφέρθηκε στη σειρά, που συμμετείχε στο παρελθόν ως Λίλιαν και γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

«Βασίστηκε στη μεγάλη κολομβιανή επιτυχία του 1999. Από τη Λίλιαν θυμάμαι ότι διαβάζοντας τα επεισόδια, γελούσα πολλές φορές», είπε αρχικά.

 

Μία «αστεία» στιγμή, που θυμάται είναι, όταν η Λίλιαν άλλαξε τα μαλλιά της.

 

«Θυμάμαι τη δυσκολία που είχε αντιμετωπίσει η κομμώτρια κάποια στιγμή. Μου είχε κάνει τα μαλλιά σγουρά κι αυτό άρεσε τελικά. Επειδή λοιπόν, έπρεπε τα ρακόρ να είναι σωστά, είχε τύχει σε ένα μόνο γύρισμα να αλλάξω 4 φορές μαλλιά, από ίσια σε σγουρά και το αντίστροφο», εξηγεί.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως κάποια άλλη στιγμή, της είχε τύχει ένα άλλο πρόβλημα με τα παπούτσια που έπρεπε να φορέσει. «Σε μια σκηνή, το παπούτσι με έκοβε πάρα πολύ . Τελικά, η ενδυματολόγος μου είχε δώσει γόβες με διαφορά 1,5 νούμερο μεταξύ τους», δήλωσε.

 

Όσο για το πώς «έκρυψε» η παραγωγή την πραγματική εικόνα της Αγγελικής Δαλιάνη, που υποδυόταν τη Μαρία, η ηθοποιός εξηγεί: «Η παραγωγή κρατούσε καλά κρυμμένο το πώς ήταν η Μαρία ως όμορφη. Στα εξωτερικά γυρίσματα, υπήρχαν άνθρωποι που πρόσεχαν μην τη δει κανείς. Η μεταμόρφωσή της κράτησε περίπου 1,5 με 2 ώρες. Θυμάμαι ότι το επεισόδιο της μεταμόρφωσης της Μαρίας είχε κάνει 45% τηλεθέαση».

 

Τέλος, αναφέρθηκε στο φινάλε της σειράς. «Είχε κάτι πολύ διαφορετικό από οτιδήποτε είχαμε δει προηγουμένως. Έπαιξε ένα επεισόδιο, πριν τις ειδήσεις και άλλα δυο, αμέσως μετά τις ειδήσεις. Το ποσοστό τηλεθέασης του τελευταίου επεισοδίου έφτασε το 64%».