H Αντριάνα Λίμα σε VIDEO με κόκκινα εσώρουχα και ζαρτιέρες

H Αντριάνα Λίμα σε VIDEO με κόκκινα εσώρουχα και ζαρτιέρες

Δείτε το VIDEO με την Αντριάνα Λίμα

Όλος ο πλανήτης όταν ακούει Βραζιλία το μυαλό του πάει στην Εθνική ομάδα της Βραζιλίας και το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, το γνωστό πλέον σε όλους μας Μουντιάλ 2022.

Υπάρχουν όμως και εκείνοι που όταν ακούνε την λέξη Βραζιλία, βάζουν αμέσως στο μυαλό τους το μοντέλο Αντριάνα Λίμα, μια καλλονή απο τις λίγες και σίγουρα ένα super model που μόνο απαρατήρητο δεν γίνεται να περάσει.

Η Βραζιλιάνα με τα εντυπωσιακά μάτια και το καλλίγραμμο κορμί που κάνει τους πάντες να παραληρεί στο διάβα του, είναι γνωστή για τη πολυετή συνεργασία της με την εταιρεία Victoria’s Secret, μιας και είναι ένας από τους πιο δημοφιλής Άγγελους της πασίγνωστης εταιρίας.

Η εκθαμβωτική καλλονή βρίσκεται στο Κατάρ για να υποστηρίξει την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας της στο Μουντιάλ 2022, μόλις λίγους μήνες μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού της.

Άλλωστε η Αντριάνα δεν θα μπορούσε να λείπει από την διοργάνωση αυτή, αφού πρέπει να σας θυμίσουμε ότι το 2014 όταν η Βραζιλία διοργάνωσε το Μουντιάλ το super model ήταν η «μούσα» της διοργάνωσης και είχε ίσως και μεγαλύτερη προβολή από τους ποδοσφαιριστές της σελεσάο.

Αυτό βέβαια δεν έφερε και πολύ γούρι στην Εθνική ομάδα, αφού δυστυχώς όχι μόνο δεν κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο, αλλά έφαγε και μια ξεγυρισμένη 7αρα απο την Γερμανία.

Το σίγουρο είναι ότι η εμφάνιση της ξανά στα κοινά έχει δημιουργήσει ξανά κύματα ενθουσιασμού σε όλο τον χώρο της μόδας και όχι μόνο, αφού ήδη το αντρικό φύλο κάνει πάρτι στο instagram αναρτώντας διάφορα βίντεο με την ίδια να σαρώνει.

Απολαύστε την: