Αποκάλυψη: Με αυτόν τον παίκτη της ΑΕΚ είναι ζευγάρι η εντυπωσιακή Βίκυ Κάβουρα – Είχε βρεθεί στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)

Αποκάλυψη: Με αυτόν τον παίκτη της ΑΕΚ είναι ζευγάρι η εντυπωσιακή Βίκυ Κάβουρα - Είχε βρεθεί στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)

Ερωτευμένη με παίκτη της ΑΕΚ η Βίκυ Κάβουρα

Η εντυπωσιακή Βίκυ Κάβουρα είχε παρακολουθήσει από κοντά το ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

Η Βίκυ Κάβουρα εκτός από τα τρία γκολ της Ενωσης και το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια θαύμασε και το νέο της αγαπημένο, ο οποίος αγωνίζεται με τα «κιτρινόμαυρα».

Ο λόγος για τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι ο νέος σύντροφος της Κάβουρα.

Το νέο «καυτό» ζευγάρι της πόλης, αν και προσπαθούν να το κρατήσουν μυστικό και να μην εμφανίζονται μαζί. Πρόσφατα, πάντως, έγιναν «τσακωτοί» στο Κολωνάκι.

Αποκάλυψη: Με αυτόν τον παίκτη της ΑΕΚ είναι ζευγάρι η εντυπωσιακή Βίκυ Κάβουρα - Είχε βρεθεί στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)

Πώς διατηρεί η Βίκυ Κάβουρα αυτό το τέλειο κορμί: «Γυμνάζομαι, δεν τρώω σουβλάκια και πατάτες»

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αποκάλυψε τα μυστικά της fit και άψογης σιλουέτας που διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια.

«Πάω γυμναστήριο από από 13 και η διατροφή μου είναι συγκεκριμένη από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Δεν τρώω ποτέ ελληνικά σουβλάκια. Έχω φάει μια φορά burger. Τώρα τελευταία άρχισα να τρώω μακαρόνια λόγω της προπόνησης, δεν μου άρεσαν. Προσπάθησα, πιέστηκα, εντάξει τα κατάφερα. Δεν μου αρέσουν οι πατάτες. Μου αρέσουν τα γλυκά όμως», αποκάλυψε η Βίκυ Κάβουρα.




 

Όσον αφορά το πρόσωπό της η Βίκυ Κάβουρα είπε πως φτιάχνει δική της μάσκα προσώπου με πλήρες γιαούρτι και μέλι.