Κώστας Τσουρός: Να πούμε ότι το Happy Day είναι αντιγραφή της Πρωινής Μελέτης

Κώστας Τσουρός: Να πούμε ότι το Happy Day είναι αντιγραφή της Πρωινής Μελέτης

Απάντησε σε σχόλια

Στα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου ότι το Mega Καλημέρα φέρνει περισσότερο φέτος στο Happy Day απάντησε ο Κώστας Τσουρός.

«”Είπε έτσι η Τίνα; Τι να πω τώρα, το μοντέλο αυτό υπάρχει στις τηλεοπτικές εκπομπές, δεν γέννησε κανείς καμία εκπομπή.. Τι να πούμε δηλαδή, ότι το “Happy Day” είναι αντιγραφή της “Πρωινής Μελέτης” της Ελεονώρας;», είπε ο δημοσιογράφος, μιλώντας στην κάμερα του Καλύτερα δε Γίνεται.

Ερωτηθείς, μεταξύ άλλων, αν υπάρχει υπερπληροφόρηση στις τηλεοπτικές εκπομπές αναφορικά με μεγάλα θέματα που απασχολούν, ο Κώστας Τσουρός ανέφερε:

«Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι όλοι οι δημοσιογράφοι δεν είμαστε το ίδιο, ο καθένας χειρίζεται τα πράγματα όπως ο ίδιος κρίνει. Κάποιοι το πάνε μέχρι ένα σημείο, άλλοι το τραβάνε λίγο περισσότερο, όλα είναι επιλογές. Υπάρχει κώδικας δεοντολογίας, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να προσέχουμε, πράγματα τα οποία δεν μπορούμε να λέμε στον αέρα. Ακόμα και να τα έχουμε μάθει πράγματα, δεν μπορούμε να τα λέμε για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις. Έχουμε να διαχειριστούμε δύσκολες καταστάσεις, αλλά ξέρεις, νομίζω ότι και εκεί διαφέρει ο ένας από τον άλλο. Ο κόσμος μπορεί να επιλέξει τι θα δει».