Τσαλίκης για Γκουντάρα: «Θα του αφιέρωνα το “Μη μιλάς δεν είναι απαραίτητο”, κάποια στιγμή να σταματήσει αυτή η βλακεία» (VIDEO)

Τσαλίκης για Γκουντάρα: «Θα του αφιέρωνα το "Μη μιλάς δεν είναι απαραίτητο", κάποια στιγμή να σταματήσει αυτή η βλακεία» (VIDEO)

Νέες δηλώσεις

Δεν έχει τέλος η κόντρα του Γιώργου Τσαλίκη με τον Γρηγόρη Γκουντάρα με τον τραγουδιστή να δίνει συνέχεια.

«Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι μία φορά, όταν ασχολούνται μαζί σου και κάνουν οι συνάδελφοί σου τη δουλειά που τους στέλνεις τόσα χρόνια να κάνουν, δεν θα το πεις εφιάλτη αυτό. Μία φορά ρε φίλε ήρθαν τα παιδιά και σε ρώτησαν», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης σε δηλώσεις του στις κάμερες.

«Όλοι αυτοί δηλαδή που κάθεσαι στο πάνελ και σχολιάζεις όλη μέρα, που είναι δηλώσεις αναγνωρίσιμων ανθρώπων, ζούνε εφιάλτη; Είναι σαν να μας λες ότι η δουλειά που κάνουμε προκαλεί στους άλλους εφιάλτη. Αυτή η κόντρα θα καταλήξει σε κουμπαριά», πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Τσαλίκης είπε επίσης: «Εγώ ένα πράγμα θέλω να κρατάτε ότι ο Γιώργος είναι καλό παιδί, τρελό παιδί, αλλά πάντα λέει την αλήθεια. Θα του αφιέρωνα το τραγούδι “Μη μιλάς, δεν είναι απαραίτητο”. Κάποια στιγμή να σταματήσει αυτή η βλακεία».

Βίντεο: Οι δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη