Μυρτώ Αλικάκη για Μαύρο Ρόδο: «Η σχέση της Κασσιανής με τη δόκιμη Ελισάβετ θα πάρει άσχημη τροπή»

Μυρτώ Αλικάκη για Μαύρο Ρόδο: «Η σχέση της Κασσιανής με τη δόκιμη Ελισάβετ θα πάρει άσχημη τροπή»

Καταιγιστικές εξελίξεις

Η Μυρτώ Αλικάκη, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» σε ζωντανή σύνδεση με φόντο το σκηνικό του μοναστηριού, όπου πραγματοποιείται μεγάλο μέρος των γυρισμάτων του «Μαύρου Ρόδου». Η ηθοποιός που υποδύεται τη μοναχή Κασσιανή, αποκάλυψε για τον ρόλο της:

«Η μοναχή Κασσιανή προαλείφεται για επόμενη ηγουμένη, χειρίζεται τις νομικές και οικονομικές υποθέσεις του μοναστηριού και έχει την εύνοια του Μητροπολίτη. Είναι αυστηρή, τυπική και σκληρή. Χώνει τη μύτη της παντού. Υπονομεύει την ηγουμένη, προσπαθώντας παράλληλα να μην κινεί υποψίες. Οι υπέρμετρες φιλοδοξίες και οι ραδιουργίες της θα βγουν στην επιφάνεια».

Όσον αφορά στη σχέση της με τη μοναχή Ελισάβετ, την οποία υποδύεται η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, και τις εξελίξεις στη σειρά, ανέφερε: «Η σχέση της Κασσιανής με τη δόκιμη μοναχή Ελισάβετ θα πάρει άσχημη τροπή, όταν η πρώτη διαπιστώσει ότι η νεαρή μοναχή παρεκκλίνει από τον δρόμο του Θεού και της προσευχής. Στην περίπτωση της Ελισάβετ, η Κασσιανή θα γίνει πολύ σκληρή, μη συμφωνώντας με την τακτική που ακολουθεί η ηγουμένη του μοναστηριού. Η τελευταία είναι πολύ ευγενής και προσεγγίζει πάντα με ευαισθησία τις μοναχές που βρίσκονται κοντά της. Απεναντίας, η Κασσιανή είναι της άποψης ότι πρέπει να επιβάλλεται με κάθε μέσο η πειθαρχία μέσα στο μοναστήρι»