Κατερίνα Καινούργιου: Υπήρχαν δύο Ελληνίδες που δεν ήθελαν να με φωτογραφίσουν -Τώρα παρακαλάνε

Κατερίνα Καινούργιου: Υπήρχαν δύο Ελληνίδες που δεν ήθελαν να με φωτογραφίσουν -Τώρα παρακαλάνε

Οι αιχμές της παρουσιάστριας

Το GNTM και οι αλλαγές που έρχονται την ερχόμενη σεζόν σχολίασαν η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, παρουσιάστηκαν πρόσωπα που συζητούν για να βρίσκονται στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας και με αφορμή αυτό η παρουσιάστρια προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Η Κατερίνα Καινούργιου άφησε αιχμές για δύο Ελληνίδες φωτογράφους, οι οποίες δεν ήθελαν να την φωτογραφίσουν και μάλιστα, μιλούσαν υποτιμητικά για εκείνη.

«Ο Θανάσης Κρίκης, ο κορυφαίος φωτογράφος. Να πω κάτι για τον Θανάση Κρίκη γιατί δουλεύω μαζί του. Όταν ξεκίνησα, έκανα κάποιες καμπάνιες, ήμουν στον Alpha στο “Δέστε τους”, υπήρχαν φωτογράφοι που έλεγαν ‘Εμείς την Καινούργιου δεν την φωτογραφίζουμε’. Δύο πολύ γνωστές Ελληνίδες. Πολύ υποτιμητικά. Τώρα παρακαλάνε για να με φωτογραφίσουν αλλά δεν τις θέλω εγώ. Όταν λοιπόν είπαν στον Θανάση ότι είναι μια νέα κοπέλα για την καμπάνια, έχει ξεκινήσει και στην τηλεόραση, είπε με μεγάλη μου χαρά. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει κάνει βρετανική Vogue, Vanity Fair. Δεν υπάρχει Έλληνας που να τα έχει κάνει αυτά. Έχει χιούμορ, ατάκα. Είναι ο κορυφαίος των κορυφαίων», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.