Κώστας Δόξας: Η απάντησή του για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του

Κώστας Δόξας: Η απάντησή του για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του

Αδυνατεί να της δώσει διατροφή

Mε αφορμή τη συναυλία του με τον αδερφό του, Άκη Δείξιμο, ο Κώστας Δόξας παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση.

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» συνάντησε τον τραγουδιστή κι εκείνος, δεν δίστασε να απαντήσει στην ερώτηση του δημοσιογράφου για την υπόθεση με την πρώην σύζυγό του.

«Όλα πάνε καλά στη δικαστική διαμάχη. Αυτά είναι θέματα, όπως είπες κι εσύ, δικαστικά και θα τα αφήσω εκεί που είναι, γιατί είναι πολύ ευαίσθητα», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Δόξας.

Υπενθυμίζεται πως το πρώην ζευγάρι βρίσκεται σε μια μεγάλη δικαστική διαμάχη, σχετικά με τη διατροφή της κόρης τους. Ειδικότερα, τον περασμένο Ιανουάριο ο τραγουδιστής συνελήφθη για παραβίαση δικαστικής απόφασης, καθώς καθυστέρησε να καταβάλει στο σύνολο της διατροφής.

Εκείνος και η Μαρία Δεληθανάση είχαν βρεθεί ξανά στο δικαστήριο τον Νοέμβριο για τον επαναπροσδιορισμό της διατροφής που δίνει στο παιδί τους, με τον κ. Δόξα να αιτείται να μειωθεί η διατροφή του παιδιού του από τα 500 ευρώ στα 300.

Τελικά ο τραγουδιστής δεν κατέβαλε ούτε 300 ευρώ, αλλά ακόμα μικρότερο ποσό με αποτέλεσμα η εν διαστάσει σύζυγός του να του καταθέσει μήνυση και ο τραγουδιστής να συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου.