Η Σοφία Χατζηπαντελή ποζάρει τόπλες! (ΦΩΤΟ)

Ξανθιά και χωρίς το μονόφρυδο: Την Σοφία Χατζηπαντελή, 5 χρόνια πριν, δεν θα την γνώριζε ούτε η Βίκυ Καγιά

Δείτε τη φωτογραφία

Ανανεωμένο θα επιστρέψει στις οθόνες μας τη νέα τηλεοπτική σεζόν το GNTM. Εκτός από την επιστροφή της Βίκυς Καγιά, στις θέσεις της κριτικής επιτροπής θα δούμε νέα πρόσωπα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Καράβα που θα έχει τη θέση του κριτή και όχι του coach, τον Τάσο Σοφρωνίου και την Σοφία Χατζηπαντελή η οποία θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία των οντισιόν. Η Έλενα Γαλύφα είναι εκείνη που θα υποδέχεται τις παίκτριες και τις οικογένειές τους, λίγο πριν αυτές βρεθούν απέναντι από τους κριτές.

Μάλιστα, η Σοφία Χατζηπαντελή, μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της, βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα, η νέα κριτής του GNTM, έχει συζητηθεί ποικιλοτρόπως για την εμφάνισή της και κυρίως για τα έντονα και ενωμένα φρύδια της με την ίδια όμως να αδιαφορεί για τα σχόλια.

Αυτή τη φορά η Σοφία Χατζηπαντελή ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη με τη νέα της ανάρτηση, αφού πόζαρε γυμνή στον φακό, με τα μακριά μαύρα μαλλιά της να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία. Οι followers της αντέδρασαν αμέσως με likes σχόλια κάτω από την φωτογραφία βάζοντας της κόκκινες καρδιές και emoticons στην ανάρτησή της.

Δείτε τη Σοφία Χατζηπαντέλη να ποζάρει γυμνή:

Η Σοφία Χατζηπαντελή ποζάρει τόπλες! (ΦΩΤΟ)