Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Δεν είχα καλή συνεργασία με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, είναι ακόμα κοριτσάκι»

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Δεν είχα καλή συνεργασία με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, είναι ακόμα κοριτσάκι»

Αποκαλύψεις για τις συνεργασίες του

Σε αποκαλύψεις σχετικά με τις συνεργασίες του προχώρησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο γνωστός make up artist και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά, την Κατερίνα Καινούργιου και τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. Μίλησε επίσης, για τη συνεργασία του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία δεν πήγε πολύ καλά.

«Εκείνη που με έκανε γνωστό και θα το λέω για πάντα όσο ζω ήταν η Ρούλα Κορομηλά. Μετά από εκείνη, έχω κάνει τις μεγαλύτερες συνεργασίες μου. Είμαι πολύ περήφανος, γιατί διατήρησα ένα χρώμα στα μαλλιά της, για το οποίο μου έλεγαν όλες “θέλω το χρώμα της”, το κούρεμά της», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τις υπόλοιπες συνεργασίες του, δήλωσε: «Στον Σάκη Ρουβά έχω κάνει body painting σε όλο του το κορμί. Επόμενη που αγαπώ πολύ είναι η Ελένη Πετρουλάκη και με την Κατερίνα Καινούργιου έχω συνεργαστεί. Τότε ξεκινούσε κι τότε ήμουν κι εγώ στα ξεκινήματά μου, όμως δεν είχαμε καλή χημεία την πρώτη φορά. Ήταν λίγο αγχωτική, πρόσφατα όμως πήγα στην εκπομπή της, είχαμε μιλήσει και τηλεφωνικά. Τα βρήκαμε, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Μου είναι πολύ συμπαθής».