Ξανθιά και χωρίς το μονόφρυδο: Την Σοφία Χατζηπαντελή, 5 χρόνια πριν, δεν θα την γνώριζε ούτε η Βίκυ Καγιά

Ξανθιά και χωρίς το μονόφρυδο: Την Σοφία Χατζηπαντελή, 5 χρόνια πριν, δεν θα την γνώριζε ούτε η Βίκυ Καγιά

Άλλος άνθρωπος

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ανάμεσα στα νέα μέλη της κριτικής επιτροπής του GNΤΜ εν όψει του πέμπτου κύκλου του reality μόδας που έρχεται τη νέα σεζόν στο STAR.

Το 26χρονο μοντέλο θα έχει θέση special guest κριτή στο GNTM, αφού θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή μόνο για τις διαδικασίες των auditions.

Με Ελληνοκύπριο πατέρα και Βρετανίδα μητέρα, η Σοφία Χατζηπαντελή έχει κάνει το δικό της statement κατά των στερεότυπων προτύπων της ομορφιάς και είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο για τα ενωμένα, πυκνά φρύδια της.

Μάλιστα, απαντά με άνεση όταν την ρωτούν για τα φρύδια της, τα οποία έχει ονομάσει «Βερόνικα».

«Δεν το κάνω όλο αυτό για να πείσω τον κόσμο να συμπαθήσει τα φρύδια μου. Περισσότερο το κάνω για να δείξω ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του έχοντας μια προτίμηση. Προσωπικά, πιστεύω ότι φαίνομαι πιο ωραία έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν, αλλά είμαι απόλυτα κουλ με αυτό», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Επίσης σύμφωνα με την ίδια τα μεγάλα και πυκνά φρύδια τα κληρονόμησε από τη μητέρα της, η οποία την ενέπνευσε να τα φροντίζει και να νιώθει περήφανη γι’ αυτά από τότε που ήταν μικρή.

Πριν έρθουν τα εξώφυλλα και οι διαφημιστικές καμπάνιες, η 20χρονη τότε Σοφία, είχε ξεκινήσει να ασχολείται με το youtube. Είχε ανοίξει μάλιστα και το δικό της κανάλι, στο οποίο ανέβασε 30 βιντεάκια και έχει μείνει ανενεργή για κάτι παραπάνω από 2 χρόνια.

Το 2017, η Σοφία Χατζηπαντελή είχε ανεβάσει το πρώτο της βίντεο, στο οποίο μας αποκαλύπτει 20 πράγματα που έμαθε στα 20 χρόνια ζωής της. Σε αυτό το βίντεο, λοιπόν, τη βλέπουμε αρκετά διαφορετική από την σημερινή της εικόνα. Το unibrow δεν υπάρχει και τα μαλλιά της είναι κατάξανθα.