Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη της αντίδραση μετά την παραπομπή δύο αντρών σε δίκη για το revenge porn

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη της αντίδραση μετά την παραπομπή δύο αντρών σε δίκη για το revenge porn

Είμαι με το μωράκι μου αγκαλιά και δεν επιθυμώ να μιλήσω, ευχαριστώ, είπε σε ρεπόρτερ

Η Ιωάννα Τούνη εθεάθη στο αεροδρόμιο, να περπατά με τον γιο της αγκαλιά. Όταν την είδε ρεπόρτερ από ψυχαγωγική εκπομπή, την πλησίασε προκειμένου να αποσπάσει τα πρώτα της σχόλια, αναφορικά με την παραπομπή δύο αντρών σε δίκη για τη revenge porn υπόθεσή της.

Η instagrammer δεν σταμάτησε και συνέχισε να περπατάει, απαντώντας στην κάμερα του «Super Κατερίνα» ότι: «Να είστε καλά, είμαι με το μωράκι μου αγκαλιά και δεν επιθυμώ να μιλήσω, ευχαριστώ».

Δείτε το βίντεο

Οι εξελίξεις στην υπόθεσή της
Οι δύο άντρες που φέρονται να είναι υπεύθυνοι για το revenge porn βίντεο και τον διασυρμό της Ιωάννας Τούνη, παραπέμπονται να δικαστούν ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα.

Η instragrammer είχε μηνύσει τους δύο άντρες τον Ιανουάριο του 2022, ύστερα από τη διαρροή ενός βίντεο με προσωπικές της στιγμές, το οποίο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το 2020. Η Ιωάννα Τούνη είχε μιλήσει δημόσια για την υπόθεση, υποστηρίζοντας πως της προκάλεσε μεγάλη ηθική βλάβη.

Μιλώντας στην εκπομπή T-Live, ο Απόστολος Λύτρας τόνισε: «Έχει υποβληθεί μια μήνυση το 2022, για όλη αυτή την διαδικασία, ότι κάποιος τράβηξε την Ιωάννα Τούνη σε αυτές τις προσωπικές στιγμές της και στη συνέχεια διέδωσε το συγκεκριμένο υλικό. Είναι μια πολύ σοβαρή πράξη και για αυτό παραπέμπονται δύο άνθρωποι στο Τριμερές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης και αντιμετωπίζουν ποινή έως και δέκα χρόνια για την κατοχή, την αναπαραγωγή και τη διάδοση ευαίσθητών προσωπικών δεδομένων, που είναι πλέον κακούργημα».