Σάλμα Χάγιεκ: Η φωτογραφία της με μαύρο μπικίνι στη θάλασσα

Σάλμα Χάγιεκ: Η φωτογραφία της με μαύρο μπικίνι στη θάλασσα

Η αναφορά της ηθοποιού στη 16χρονη κόρη της, Βαλεντίνα, που τη φωτογράφησε

Η Σάλμα Χάγιεκ ανέβασε μετά από αρκετό καιρό, φωτογραφία της στην παραλία μέσω social media. Η ηθοποιός πήγε για μπάνιο στη θάλασσα και επέλεξε για την εξόρμηση στην παραλία, ένα μαύρο μπικίνι.

Αυτή τη φορά, η 58χρονη δεν πόζαρε σε κάποιο επαγγελματία φωτογράφο. Το στιγμιότυπο στο Instagram της, ήταν μάλλον αυθόρμητο, από τη στιγμή που έβγαινε από το νερό. Στην ανάρτησή της, ανέφερε ότι χρέη φωτογράφου για αυτό το στιγμιότυπο, ανέλαβε η 16χρονη κόρη της, Βαλεντίνα Πινό. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Βοηθάει πάντα να έχεις έναν φωτογράφο στην οικογένεια» και ανέφερε το όνομα του παιδιού της.

Δείτε τη φωτογραφία

431562020_18425917720028094_6393734943602215070_n

Σχεδόν έναν χρόνο πριν, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο «Entertainment Tonight», το μυστικό πίσω από την εμφάνισή της και την καλή φυσική της κατάσταση.

Η ίδια είπε ότι το μυστικό δεν είναι άλλο, από την έντονη άσκηση, αλλά και τον διαλογισμό.

«Πιστεύω πραγματικά ότι δεν φταίει η άσκηση μόνο κι ας το λέει αυτό ο κόσμος. Εγώ νομίζω ότι φταίει ο διαλογισμός» είπε χαρακτηριστικά η σταρ.

«Πρέπει να βρεις τον δρόμο σου. Για εμένα η έντονη άσκηση είναι πιο δύσκολη. Είναι πραγματικά δύσκολο, γιατί πρέπει να έχεις την πειθαρχία για να το κάνεις. Αλλά ο διαλογισμός είναι σαν μια βόλτα στο πάρκο. Αυτή είναι η δική μου μορφή» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Εξήγησε μάλιστα, πως αυτός ο χρόνος που δίνει στον εαυτό της, την κάνει να νιώθει πολύ καλύτερα με την ίδια κι ας έχει γίνει πλέον καθημερινή της ρουτίνα.

«Όταν δεν κάνω διαλογισμό για ένα χρονικό διάστημα, εκτός από το πρόσωπό μου και το σώμα, που νιώθω ότι “πέφτουν”, επιστρέφουν κι άλλα προβλήματα. Όπως η δισκοκήλη μου, το πρόβλημα στον αυχένα μου, το πρόβλημα στο ισχίο, οι αστραγάλοι μου. Αρχίζω να καταρρέω», αναφέρει.

Ο διαλογισμός έχει τέτοια επίδραση στο σώμα και την ενέργειά της, που καμιά φορά όπως λέει, ένιωθε σαν να «χόρευε μέσα στο σώμα της».

«Πολλές φορές, όταν κάνω διαλογισμό και βγαίνω από το δωμάτιο, οι άνθρωποι με κοιτούν και λένε “Θεέ μου, φαίνεσαι 20 χρονών”», σημείωσε η σταρ.