Πάρις Χίλτον: Ποζάρει μόνο με τον γιο της στο Instagram και τη ρωτάνε πού είναι η κόρη της

Πάρις Χίλτον: Ποζάρει μόνο με τον γιο της στο Instagram και τη ρωτάνε πού είναι η κόρη της

«Γιατί δεν βλέπουμε πουθενά τη Λόντον;» τη ρωτούν ξανά και ξανά στις αναρτήσεις της με τον μικρό Φίνιξ

Η Πάρις Χίλτον δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες με τον γιο της, Φίνιξ, στα social media. Η «χρυσή κληρονόμος» τον Δεκέμβριο αποκάλυψε ότι απέκτησε και άλλο ένα παιδί με παρένθετη μητέρα, τη Λόντον.

Ωστόσο, στο Instagram ποζάρει μόνο με τον γιο της και αυτό γεννά ερωτήματα στους ακολούθους της, που απορούν για το πού βρίσκεται το άλλο της παιδί και γιατί δεν μοιράζεται στιγμιότυπα με την κόρη της.

«Πολύ ωραίοι, αλλά γιατί δεν βλέπουμε πουθενά τη Λόντον;» είναι ένα από τα πιο συχνά σχόλια κάτω από την καινούργια ανάρτηση που έκανε η Πάρις Χίλτον. Άλλοι πάλι τη ρωτούν, αν είναι καλά το άλλο μωρό.

Δείτε περισσότερα

paris222
paris992
hiltom3
paris002
pasris839
pars323
pariskori
apa3
paris1

 

Σε αναφορά για το πώς απέκτησε τα δύο παιδιά της, η ίδια παραδέχτηκε πριν από λίγο καιρό, ότι η απόφαση να μην κυοφορήσει η ίδια τα παιδιά της, ήταν δύσκολη. Όπως είπε στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του «Paris in Love» η «χρυσή» κληρονόμος είπε:

«Η διαδικασία της παρένθετης μητρότητας, ήταν σίγουρα μια δύσκολη απόφαση. Θα μου άρεσε πολύ η εμπειρία του να μεγαλώνεις το μωρό στην κοιλιά σου και να νιώθεις τις κλωτσιές και όλες αυτές τις συναρπαστικές στιγμές. Παρόλο που το μωρό είναι βιολογικά δικό μου και του Κάρτερ, αποφασίσαμε να βάλουμε μια παρένθετη μητέρα να το κυοφορήσει» εξηγώντας στη συνέχεια, ότι: το έκανε για να «προφυλάξει την υγεία και την ασφάλειά τους».

Με τη σειρά του, ο σύζυγός της, Κάρτερ Ριμ, είπε: «Τώρα που έχουμε παιδιά με την Πάρις, θέλουμε η οικογένειά μας να μεγαλώσει και να είναι φυσιολογική και να μην είναι πάντα γνωστή ως τα παιδιά της Πάρις Χίλτον. Πρέπει να σκεφτούμε την ασφάλειά τους».