Γιάννης Ζουγανέλης: Ο Τζον Λένον με αγκάλιασε και μου είπε ότι έχουμε το ίδιο όνομα

Γιάννης Ζουγανέλης: Ο Τζον Λένον με αγκάλιασε και μου είπε ότι έχουμε το ίδιο όνομα

Ο ηθοποιός περιέγραψε ένα περιστατικό όπου είχε γνωρίσει τον θρυλικό τραγουδιστή

Ο Γιάννης Ζουγανέλης αναφέρθηκε στο τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision, τη σχέση της κόρης της με τον Νίκο Συρίγο, ενώ αποκάλυψε και το σκηνικό της γνωριμίας του με τον Τζον Λένον στη Μύκονο.

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Αρχικά, για το «Ζάρι» ανέφερε: «Το άκουσα το τραγούδι της Ελλάδας. Αγαπώ πάρα πολύ τη Μαρίνα Σάττι, τη θεωρώ μπουμπούκι και εύχομαι να πάει καλά, γιατί το αξίζει. Δεν συμφωνώ όμως με την αισθητική του τραγουδιού, γιατί είναι μια κατασκευή. Πιστεύω στα αμιγώς τραγούδια. Εύχομαι να πάει καλά».

Δείτε το βίντεο

Σχετικά με τη δημοσιότητα που είχε λόγω του χωρισμού της κόρης του, Ελεωνόρας, ο Γιάννης Ζουγανέλης σχολίασε: «Έφαγα κυνηγητό από τους δημοσιογράφους και είναι κακοποιητικό αυτό. Όταν πας να ερμηνεύσεις κάτι στη σκηνή και έρχεται ο άλλος και σε ρωτάει πράγματα που σε αποδιοργανώνουν, σε πιέζει. Δεν είμαι, επίσης, υπεύθυνος να μιλάω για την κόρη μου. Αισθάνθηκα άσχημα».

Για τον τωρινό σύντροφο της κόρης του, Νίκο Συρίγο, σημείωσε: «Τον Νίκο Συρίγο τον ξέρω πάνω από 20 χρόνια, είναι ένα “καθαρό” παιδί με ιδεολογικά χαρακτηριστικά. Έχει αυτονομηθεί και χαίρομαι που βλέπω την κόρη μου ευτυχισμένη στο πλάι του».

Επίσης, περιέγραψε τη γνωριμία του με τον Τζον Λένον: «Ήμουν πολύ πιτσιρικάς και βλέπω στη Μύκονο τον Τζον Λένον. Ήμουν 10 χρονών παιδάκι και τα χάνω. Πηγαίνω τότε σε ένα περίπτερο και αγοράζω μία φωτογραφική Kodak μιας χρήσεως και τον ρωτάω αν μπορούμε να βγούμε μια φωτογραφία. Μου λέει: “Ποιο είναι το όνομά σου;”. Του λέω: “Γιάννης, Τζον”. “Α, μου λέει, έχουμε και το ίδιο όνομα”».