Μέγκαν Φοξ: Οι πλαστικές επεμβάσεις, τα αρνητικά σχόλια και ο αρραβώνας με τον Μασίν Γκαν Κέλι που ακυρώθηκε

Μέγκαν Φοξ: Οι πλαστικές επεμβάσεις, τα αρνητικά σχόλια και ο αρραβώνας με τον Μασίν Γκαν Κέλι που ακυρώθηκε

Η ηθοποιός θέλησε να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα του κοινού της, με μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης

Η Μέγκαν Φοξ έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις, στις οποίες έχει υποβληθεί όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τον αρραβώνα της με τον Μασίν Γκαν Κέλι, που έχει απασχολήσει τελευταία την επικαιρότητα.

Η σταρ μίλησε στο podcast «Call her Daddy» και απαρίθμησε αρχικά, όλες τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει στην εμφάνισή της.

«Νιώθω ότι υπάρχει αυτό το στίγμα γύρω από τις πλαστικές και δεν πρόκειται να το κερδίσω», είπε αρχικά, ενώ τόνισε πως εύχεται κάποιοι άνθρωποι να μην έκριναν τόσο σκληρά όσους κάνουν πλαστικές.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις αυξητικές στήθους, στις οποίες έχει υποβληθεί. «Έβαλα εμφυτεύματα στήθους ξανά, λίγο αφότου τελείωσα με τον θηλασμό των παιδιών μου, ανάμεσα στις δύο ταινίες “Transformers” που συμμετείχα», εξήγησε, ενώ αποκάλυψε πως πρόσφατα χρειάστηκε να κάνει άλλη μία μικρή διόρθωση στο στήθος της, λόγω ενός προβλήματος που εμφανίστηκε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Η Μέγκαν Φοξ απάντησε επίσης, στα σχόλια που έχει ακούσει για τη μύτη της, με πολλούς από το κοινό της να υποστηρίζουν πως έχει κάνει περίπου 6-7 πλαστικές.

Ωστόσο, η ίδια διέψευσε αυτές τις φήμες, εξηγώντας πως απλώς βιάστηκε να κάνει επέμβαση στη μύτη της, σε ηλικία μόλις 20 χρονών. Τα χαρακτηριστικά της τότε, δεν είχαν αναπτυχθεί πλήρως, με αποτέλεσμα η μύτη της να φαίνεται μικροσκοπική.

Η ηθοποιός αρνήθηκε ότι έχει κάνει λίφτινγκ, εξηγώντας πως έχει δοκιμάσει μονάχα τα fillers υαλουρονικού και μπότοξ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

«Δεν έχω κάνει ποτέ λίφτινγκ, ούτε έχω πειράξει τα οπίσθιά μου. Δεν έχω κάνει ούτε λιποαναρρόφηση. Δεν έχω λίπος στο σώμα μου, για να μπορέσουν να το αφαιρέσουν και να το προσθέσουν στις περιοχές που πρέπει. Νομίζω όμως, πως αν έκανα και αυτό, θα αντιμετώπιζα πολλά περισσότερα αρνητικά σχόλια», δήλωσε.

Εξέφρασε επίσης, τον φόβο που νιώθει κάθε φορά που μπαίνει στο χειρουργείο, αναφέροντας: «Δεν μου αρέσουν οι χειρουργικές επεμβάσεις. Είναι μεγάλη υπόθεση, το σώμα μου δεν αντιδρά καλά στη γενική αναισθησία. Φοβάμαι μήπως πεθάνω».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον αρραβώνα της με τον Μασίν Γκαν Κέλι, που έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης, αφού κανείς από τους δύο δεν έχει εξηγήσει τι πραγματικά έχει συμβεί μεταξύ τους.

Μέγκαν Φοξ: Οι πλαστικές επεμβάσεις, τα αρνητικά σχόλια και ο αρραβώνας με τον Μασίν Γκαν Κέλι που ακυρώθηκε

Όπως είπε η σταρ, οι δυο τους έχουν διαλύσει τον αρραβώνα τους. Ωστόσο, δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για τη σχέση τους αυτή την περίοδο. Παρ’όλα αυτά, ανέφερε πως ό,τι κι αν έχει γίνει μεταξύ τους, θα έχουν για πάντα ένα ισχυρό δέσιμο.

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τον αποκαλώ ακόμα “δίδυμη ψυχή” μου και θα υπάρχει πάντα ένας δεσμός μαζί του, ό,τι κι αν γίνει. Δεν μπορώ να πω σε τι βαθμό, αλλά πάντα θα είμαστε συνδεδεμένοι κατά κάποιον τρόπο. Από εκεί και πέρα, δεν είμαι διατεθειμένη να εξηγήσω», είπε κλείνοντας.