Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με την Άννα Βίσση – Δείτε το βίντεο

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με την Άννα Βίσση - Δείτε το βίντεο

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας στο TikTok

Η Άννα Βίσση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ένα βίντεο από τα γενέθλια της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η ηθοποιός είχε τα γενέθλιά της στις 10 Μαρτίου και συναντήθηκε, μεταξύ άλλων, με την τραγουδίστρια, με την οποία τις συνδέει μεγάλη φιλία. Οι δυο τους προετοιμάζονταν πιθανότατα να παρακολουθήσουν την τελετή απονομής των Όσκαρ που προβλήθηκε ξημερώματα στην Ελλάδα.

Το κλιπ δείχνει την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και την Άννα Βίσση να τρώνε την τούρτα και να γελάνε η μία με τα αστεία της άλλης.

Δείτε το βίντεο

@annavissiofficial Birthday and Oscar night #ελισαβετκωνσταντινιδου #χαρησαδριανος #παναγιωτηστσεβας ♬ original sound – annavissiofficial

Λίγες μέρες πιο πριν, στα τέλη του Φεβρουαρίου, η ηθοποιός πήγε να απολαύσει την τραγουδίστρια στο μαγαζί όπου εμφανίζεται και δεν πέρασε απαρατήρητη από τους θαμώνες. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ξεχώρισε από τον υπόλοιπο κόσμο, όταν σηκώθηκε από τη θέση της για να χορέψει και να στείλει τα φιλιά της στην Άννα Βίσση που την έβλεπε εκείνη την ώρα από τη σκηνή. Βίντεο με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να διασκεδάζει, κυκλοφόρησαν στα social media και έγιναν viral.

Δείτε το βίντεο

Ο επίσημος fan club λογαριασμός της Άννας Βίσση αλλά και το χιουμοριστικού περιεχομένου προφίλ «greek_arrow» στο Instagram, δημοσίευσαν το βίντεο την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, με τη χιουμοριστική λεζάντα: «Όταν πάω στη Βίσση θα είμαι ψύχραιμη».