Σοφία Αλιμπέρτη: Μεταμορφώθηκε.. σε άνδρα – Απίστευτη ΦΩΤΟ

Σοφία Αλιμπέρτη για Ζήσε Αλλιώς: «Γιατί είπα το ναι»

«Ωραίος θα ήμουν, μου αρέσω!»

Μετά τον Χρήστο Μάστορα που «μεταμορφώθηκε» σε γυναίκα και την Ελεονώρα Μελέτη που φωτογραφήθηκε γερασμένη, τώρα και η Σοφία Αλιμπέρτη, χρησιμοποίησε ειδικά φίλτρα για να αλλάξει «φύλο».

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία της, δείχνοντας στους διαδικτυακούς ακολούθους της, πώς θα έμοιαζε αν ήταν άνδρας.

Η ίδια τροποποίησε μία ήδη υπάρχουσα φωτογραφία της. Χωρίς τα μακριά της μαλλιά και με μούσι, φορώντας ένα λευκό πουκάμισο και από το πλατότης εκπομπής της, η παρουσιάστρια ανέβασε τη φωτογραφία στο προφίλ της και απέσπασε χιλιάδες likes.

«Ωραίος θα ήμουν!!! Μου αρέσω!!!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Σοφία Αλιμπέρτη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Aliberti (@sofoufou_)

Όταν ο Χρήστος Μάστορας «μεταμορφώθηκε» σε γυναίκα

Πριν από λίγο καιρό, ο Χρήστος Μάστορας έκανε το ίδιο με τα ειδικά φίλτρα και τις εφαρμογές στα social media. Μέσω stories, ανέβασε μία εικόνα με μία μελαχρινή γυναίκα, η οποία εν τέλει, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Πάνω στη φωτογραφία έγραψε: «Μαντέψτε ποια είναι η κοπελιά». Στο επόμενο story του, ανέβασε ένα βίντεο, όπου χαμογελαστός είπε «Καλά μαντέψατε» αφήνοντας να εννοηθεί ότι η προηγούμενη φωτογραφία, δείχνει, πώς θα ήταν ο ίδιος, αν ήταν γυναίκα.

Σοφία Αλιμπέρτη: Μεταμορφώθηκε.. σε άνδρα – Απίστευτη ΦΩΤΟ