MasterChef: Τα «μαζεύει» ο Μπόλλος για τον Μπόμπαινα -«Τον συμπαθώ»

MasterChef: Τα «μαζεύει» ο Μπόλλος για τον Μπόμπαινα -«Τον συμπαθώ»

Αποχώρησε, εχθές, από τον διαγωνισμό μαγειρικής

Ο Βασίλης Μπόλλος αποχώρησε εχθές από το MasterChef, με την Καλλιόπη και τον Νίκο να επιστρέφουν στο σπίτι του μαγειρικού διαγωνισμού.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef ήταν το πρωί καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star, όπου και μίλησε για το MasterChef αλλά και τον Δημήτρη Ταϊρίδη και την κόντρα που είχαν.

«Ο Δημήτρης δεν μπορεί μακριά μου. Δεν άκουγα τι έλεγε, αλλά κλασσικός Δημήτρης. Δεν ξέρω γιατί να ζητήσω συγνώμη, δεν ξέρω για ποιο λόγο πρέπει. Για το περιστατικό στα bootcamp, εγώ δεν είχα λόγο να πω ψέμματα εκείνη την ώρα. Είχα πάρει την ποδιά και δεν θα ασχολιόμουν. Ο Δημήτρης έχει ένα περίεργο λόγο. Μου είχε πει ότι δεν με θεωρεί καλό παίκτη” είπε αρχικά και πρόσθεσε ότι: “Όταν είμαστε σε ένα διαγωνισμό και ζούμε σε ένα σπίτι, όλοι κάνουμε λάθη. Στο σπίτι ήμασταν μαζί, παίζαμε χαρτιά, μας τάιζε. Δεν ξέρω τι τον ενοχλούσε σε μένα. Εγώ τον συμπαθώ. Έχει την τρέλα του. Έχει καρδιά μικρού παιδιού και στο σπίτι δεν βγάζει κακία», είπε ο πρώην παίκτης του MasterChef.

«Είναι η ζωή του αυτή, να σχολιάζει τα πάντα. Έχει το δικό του τρόπο. Όλοι σχολιάζαμε! Έχω περάσει και πολλά, αλλά δεν μπορώ να τον κατηγορήσω για κάτι. Βρήκε την ψυχολογία μου σαν πάτημα και με πατούσε» πρόσθεσε ο Βασίλης Μπόλλος.