Θα φέρει ερωτισμό και φλερτ: Aυτή θα είναι η πιο ρομαντική ημέρα του Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια

Θα φέρει ερωτισμό και φλερτ: Aυτή θα είναι η πιο ρομαντική ημέρα του Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια

Πάντως, αν και η ημέρα είναι αρκετά ευνοϊκή για τα ερωτικά απαιτεί λίγη προσοχή στις συνεργασίες

Αν και τα φθινοπωρινά ρομάντζα έχουν τη φήμη πως δεν αντέχουν στον χρόνο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτά που θα ξεκινήσουν τώρα να έχουν διάρκεια, καθώς η Αφροδίτη έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία.

Ειδικότερα, η 20η Οκτωβρίου 2023 θα είναι ρομαντική για κάθε ζώδιο, πυροδοτώντας νέα ερωτικά ενδιαφέροντα, αυξημένη κοινωνικοποίηση και πολλά φλερτ ακόμα και στα social media.

Στις 20 Οκτωβρίου, ο Ήλιος και ο Ερμής θα συγκλίνουν στο ζώδιο του Ζυγού, σχηματίζοντας ένα cazimi. Τo cazimi είναι αυτό που συμβαίνει όταν ένας πλανήτης σχηματίζει ακριβή σύνοδο με τον ήλιο, κάτι που ο Ερμής κάνει περίπου τρεις φορές κάθε χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι ο Ερμής θα βρίσκεται σε τόσο στενή σύνοδο με τον Ήλιο που θα βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στα όρια του ηλιακού δίσκου.

Δεδομένου ότι ο Ερμής είναι ο πλανήτης επικοινωνίας, κάθε ζώδιο μπορεί να περιμένει να αποκτήσει σαφήνεια σχετικά με το πώς να δημιουργήσει καλύτερα την ισορροπία στις σχέσεις του.

Με τον Ζυγό να είναι το ζώδιο που κυβερνά τη δικαιοσύνη και την ισότητα, αυτό το καζίμι θα υποστηρίξει τις αμοιβαίες συμφωνίες και τις συνεννοήσεις μεταξύ των συλλογικών φορέων. Θα είναι ευκολότερο να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλον και να πάρουμε δίκαιες αποφάσεις που θα λαμβάνουν υπόψη και τις δύο πλευρές. Είναι επίσης μια τυχερή περίοδος για γνωριμίες και συζητήσεις με πρόσωπα που θα έχουν ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Ποιος χρειάζεται εφαρμογές γνωριμιών όταν έχετε την αστρολογία

Πάντως, αν και η ημέρα είναι αρκετά ευνοϊκή για τα ερωτικά απαιτεί λίγη προσοχή στις συνεργασίες καθώς η Σύνοδος Ήλιου – Ερμή στον Ζυγό, αναμένεται να φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικά θέματα και μάχες συμφερόντων.